Cristi Chivu implineste azi 32 de ani! Vezi ce-si doreste fostul capitan al nationalei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

Cristi Chivu isi petrece ziua de nastere acasa, alaturi de sotia sa, Adelina, si de cele doua fetite, Natalia si Anastasia.

Cristi Chivu isi petrece ziua de nastere acasa, alaturi de sotia sa, Adelina, si de cele doua fetite, Natalia si Anastasia. Fotbalistul lui Inter Milano a implinit 32 de ani, dar este in continuare accidentat. Antrenorul nationalei, Victor Piturca, planuieste sa mearga cat de curand in Italia pentru a-l convinge sa joace din nou in tricoul Romaniei.

“Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa se roage lumea de mine cum a fost atunci cu Hagi.
În primul rand, eu nu am valoarea lui Hagi si nici nu-mi plac astfel de lucruri. Eu nu vreau nici meci de retragere, nu vroiam nici daca ne calificam la toate Europenele si Mondialele. Mi-ar fi rusine ca lumea sa vina la stadion doar sa ma vada pe mine”
, a spus Chivu.

In 1999, poetul Adrian Paunescu l-a convins pe Gica Hagi sa revina la nationala, chiar in timpul unei televizate pe care o modera la vremea respectiva.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.