Cristi Minculescu confirma: s-a stabilit definitiv in Germania. Vezi ce planuri de viitor are fostul solist al trupei Iris

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 00:10

Cantaretul Cristi Minculescu a declarat la un post de radio ca s-a mutat definitiv in Germania, precizand ca va reveni in Romania, impreuna cu noua sa trupa, Lotus, in masura in care va fi solicitat.

"Lotus e o floare de apa. Trei culori: alb, galben, rosu, cu irizari uneori. Sper sa tina cat mai mult", a spus Cristi Minculescu.

Colegii din noua trupa "sunt foarte buni instrumentisti, sunt toti profesori de muzica".

"Eu sunt singurul roman. Ar fi trebui sa ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia inainte. Asta pentru ca fata este portugheza naturalizata, basistul e ucrainean naturalizat si bateristul e italian naturalizat.
Singurul german-german este chitaristul", a spus Minculescu.

El a dezvaluit si ce planuri are formatia anul viitor: "Teoretic, se anunta vremuri frumoase. Speram sa se si materializeze. Piese noi sunt vreo sapte, in engleza, bineinteles".

"Vreau sa lamuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, in Germania. Am plecat deja si, in masura in care voi fi solicitat aici- si separat, si cu Lotus-, voi veni cu mare placere.
Dar baza e acolo, in Germania", a declarat Minculescu.

Intrebat daca va mai canta piese din repertoriul Iris, Minculescu a spus: "Poate, in virtutea a ceea ce a fost. De ce nu? Dar nu vreau sa ma leg foarte mult de ce a fost. Sigur, a fost o etapa foarte importanta din viata mea si as vrea sa lamuresc ca meciul nu a fost cu baietii, ci pe mine m-a invins realitatea romaneasca si asa-zisul showbiz, care, de fapt, nu exista".


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.