Cristian Boureanu, DEZVALUIRI SOC! A marturisit cum se distreaza la petreceri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru WOWbiz, Cristian Boureanu a facut o serie de declaratii senzationale.

Fostul deputat a declarat ca nu se sfieste sa se distreze ca orice roman cand vine vorba de vreo nunta sau paranghelie cu prietenii. Bea pana dimineata, canta cu lautarii si petrece la maxim. " Totdeauna am cantat la petreceri cu lautari. Cand ma duc la nunta, beau pana dimineata. Mi s-a intamplat si mie sa beau un pahar in plus. De un an si jumatate nici nu am mai facut politica si nici nu stiu daca am sa mai fac", a povestit Boureanu.

Viata nu a fost, insa numai lapte si miere pentru Cristian Boureanu. Din cauza sporturilor extreme pe care le practica a avut chiar probleme fizice." Acum 3 ani de zile am ramas stramb. Vara se intampla, aveam 4 discuri sparte, doua lombare. De la sporturile extreme pe care le fac.", a povestit Boureanu.

Cristian Boureanu a povestit ca in acest moment este extrem de apropiat de fiica sa.

"In momentul de fata fiica mea este cea mai importanta. Eu vorbesc foarte mult cu Ioana si ea ma cearta de ce ies cu atatea fete si nu stau cu una singura", a mai declarat Boureanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vezi video pe wowbiz.ro!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.