Cristian Cioaca A FOST ARESTAT! Avocata familiei Elodiei face DEZVALUIRI SOCANTE despre probele gasite de anchetatori

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 12:27

UPDATE 18:45 - Avocata familiei Elodiei Ghinescu a facut dezvaluiri socante referitoare la probele pe care procurorii le-au gasit in casa lui Cristian Cioaca.

"E foarte mult sange in dormitorul Elodiei. Cioaca a incercat sa spele peretii. Peretele ce desparte dormitorul de baia de serviciu prezinta 5 straturi de zugraveala, spre deosebire de ceilalti pereti care prezintă doar trei straturi. Petele de sange de sub pardoseala dormitorului sunt de 50 de centimetri. Avocata lui Cioaca a spus ca s-au prelins din baie, ceea ce nu avea cum", a spus ea.

UPDATE 18:00
- Inainte de a afla decizia care a dus la arestarea preventiva pentru 29 de zile, Cristian Cioaca a incercat sa ii sensibilizeze pe procurori trimitandu-le un mesaj.



"Va rog sa-mi dati voie sa mi cresc copilul. Nu am fost pericol public cinci ani de zile nu sunt nici acum!", le-ar fi spus Cristian Cioaca, prin intermediul avocatei sale.

UPDATE 17:07- Mama Elodiei Ghinescu a declarat ca se astepta la o asemenea decizie din partea judecatorilor.

"Era de asteptat asa ceva. Si judecatorii s-au saturat de minciunile si batjocura lui Cioaca.
Poate asa a vrut Dumnezeu sau Elodia de pe lumea ailalta. Nu se poate ca Cel de Sus sa lase un criminal pe strada", a spus mama Elodiei Ghinescu la RTV.

"Au fost probe 100% ca el a omorat-o si i-a profanat cadavrul", a mai adaugat mama Elodiei.

Cititi aici 
povestea disparitiei Elodiei Ghinescu si  pasii gresiti facuti de Cristian Cioaca.

UPDATE 16:54- Procurorul de sedinta a spus ca s-au gasit foarte multe urme de sange ale Elodiei si
lucruri aruncate de Cioaca intr-o rapa de langa Brasov. Este vorba despre opt saci de lucruri, iar intr-unul a fost gasit un fir de par al Elodiei.

"Aparatul nou a gasit multe pete de sange sub 5 straturi de glet si vopsea. Renovarile s-au facut in 2004. Echipa de meseriasi de atunci a spus ca n-au fost urme pe pereti.  El a omorat victima in dormitor dupa care a transportat cadavrul in baie unde l-a transat", spune procurorul, citat de WOWbiz.ro
.

Politistul Cristian Cioaca, principalul suspect in cazul uciderii sotiei sale- avocata Elodia Ghinescu- a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, care a admis recursul procurorilor fata de cercetarea sa in libertate, hotarata de Tribunalul Bucuresti.

Procurorii sustin că au probe-bomba, care il vor trimite dupa gratii pentru uciderea Elodiei.

"Vom face cerere de eliberare conditionata, dar Cioaca se va preda in seara asta", a spus avocata politistului, cu lacrimi in ochi, potrivit WOW biz .ro.

Principalul suspect in cazul mortii
Elodiei Ghinescu va fi retinut astfel preventiv pentru 29 de zile.

Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) din Brasov a disparut de acasa la sfarsitul lunii august 2007. Sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca, de la Politia din Arges, a anuntat Politia despre disparitia femeii abia in 5 septembrie 2007, la solicitarea sefei acesteia.

In tot acest timp, barbatul a apelat la cunostinte pentru a intra in corespondenta electronica a avocatei, scopul fiind- potrivit acestuia- acela de a vedea cu ce barbat se conversa.


Cioaca a spus ca doar a cautat indicii cu privire la locul unde ar putea fi, el negand faptul ca sotia sa ar fi moarta.

Anchetatorii au luat in calcul, din primele momente, varianta crimei in cazul avocatei, principalul suspect fiind Cristian Cioaca, deoarece s-au gasit urme de sange in apartamentul celor doi soti si in autoturismul barbatului.

Mai mult, in septembrie 2007, dupa doua saptamani de la disparitie, anchetatorii au gasit intr-o rapa haine avand pete de sange ale Elodiei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.