Cristian Cioaca, CONDAMNAT la 22 DE ANI de inchisoare pentru UCIDEREA Elodiei Ghinescu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:19

Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de închisoare, decizia, care nu este definitiva, fiind luata de magistratii Tribunalului Arges.

Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, respectiv 21 de ani de inchisoare pentru omor, la care se adauga un spor de pedeapsa de un an, precum si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.

 

Decizia a fost pronuntata de magistratii Tribunalului Arges. De asemenea, magistratii au decis ca fostul politist sa ii plateasca familiei Ghinescu despagubiri de 250.000

de euro.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Procurorii si avocata familiei Ghinescu cerusera instantei ca fostul politist sa fie condamnat pe viata.

 

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat, dupa pronuntarea deciziei, ca pedeapsa de 22 de ani de inchisoare este mult prea blanda. Ea a spus ca  este posibil ca familia Ghinescu sa formuleze recurs la aceasta decizie a instantei.


Sursa: Mediafax.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.