Cristian Cioaca face DECLARATII SOC! "Elodia ma insela! Si eu o inselam pe ea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:36

Cristian Cioaca a spus, marti, la Tribunalul Arges ca stia ca Elodia Ghinescu il inseala si ca si el i-a fost infidel, sustinand ca discutase cu aceasta si convenisera sa divorteze, iar in noaptea cand procurorii sustin ca si-a ucis sotia el a fost plecat la Pitesti, la femeia cu care avea o relatie.

"Incepusem o relatie si asa am considerat ca este normal si firesc. Amandoi eram de acord cu divortul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura data cu Elodia despre un eventual divort, asta pentru ca aveam o relatie cu altcineva si Elodia a fost de acord cu asta. Stiam despre ea ca ma insela, dovada sunt e-mail-urile in care ea spune cu cine a fost in Dubai.

De asemenea, concediile le-a petrecut impreuna cu acel barbat. Chiar si in vara anului 2007 au fost impreuna in vacanta, fara copii. Niciodata Elodia nu s-a interesat de ceea ce facea copilul in tara, la parintii mei", a declarat Cristian Cioaca, in sala de judecata.

 

El a mai sustinut ca avocatii familiei Ghinescu nu au probe, ci se bazeaza doar pe presupuneri, iar rechizitoriul este "un scenariu fantezist fabricat".

 

"Nu am savarsit faptele de care sunt acuzat. Acuzatiile sunt bazate pe niste fapte care nu exista, nu se bazeaza pe probe. Rechizitoriul este un scenariu fantezist, care nu are nicio sustinere in realitate", a mai spus Cristian Cioaca.

 

Politistul a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Arges, incatusat si sub escorta de la Penitenciarul Colibasi, pentru un nou termen al procesului.

 

Cristian Cioaca a pledat nevinovat in fata instantei si a cerut magistratilor sa fie pus in libertate, spunand ca se va prezenta la fiecare termen al proceselor pe care le are, argumentand ca si pana in momentul arestarii sale preventive a fost la toate infatisarile sedintelor de judecata.

 

Cioaca le-a spus magistratilor ca nu este vinovat de crima, ci de faptul ca s-a casatorit cu Elodia, el sustinand ca nu beneficiaza de un proces corect.

Cristian Cioaca este incarcerat la Penitenciarul Colibasi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

In 30 ianuarie, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani

de la disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

 

Procurorii arata in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort generat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".

 

Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor.

 

"Folosind o geanta de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumparase in timpul vacantei in Dubai, precum si perdeaua de dus din baia aferenta dormitorului (aceasta din urma fiind menita a impiedica eventualele scurgeri de sange), inculpatul Cioaca Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru in portbagajul autoturismului si le-a ascuns intr-un loc necunoscut. S-a constat si lipsa unor obiecte, precum: un cutit cu lungimea de 25-30 cm, doua prosoape, geanta de voiaj si perdeaua de dus", noteaza procurorii in rechizitoriu.

 

Sursa: Mediafax.