Cristian Cioaca face DEZVALUIRI SOC! Nu are regrete pentru moartea Elodiei: "Eu dorm linistit noaptea" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Vineri seara, Cristian Cioaca si avocata Maria Vasii, au decis sa lamureasca lucrurile in direct la TV.

Cristian Cioaca sustine ca este nevinovat si ca procurorii incearca sa influenteze opinia publica prin declaratii eronate.

 

"Cand nu ai facut ceva, de ce sa nu fii relaxat? Eu dorm linistit noaptea si nu am facut nimic. Nu am comentat si nu am dat curs tuturor invitatiilor pe care le-am avut. Nu am dat curs acestui circ mediatic care s-a iscat din respect pentru justitie.

Justitia se face in sala de judecata, nu la televizor", a declarat Cristian Cioaca.

 

Maria Vasii vine in apararea clientului sau si afirma ca nu ar trebui sa se investigheze un omor, ci o disparitie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Trebuia

urmata procedura disparitiei, ori de-abia la cateva zile dupa ce a fost declarata disparuta sotia sa, Parchetul deja a lansat acuzatia de omor. Oficialii ies public cu acuzatii ca si cum ar fi deja dovedite. Inca nu avem o investire a instantei cu acuzatia de omor pe seama clientului meu si, atat anchetatorii politisti, cat si procurorii, isi permit sa il arate ca singurul vinovat de uciderea Elodiei. Clientul meu este nevinovat", spune avocata Maria Vasii.

 

Avocata lui Cristian Cioaca sustine ca acesta este nevinovat si ca, daca ar fi existat dovezi, Parchetul l-ar fi arestat.

 

"Ghinionul clientului meu este ca, dintr-o disparitie ca un eveniment nefericit si real s-au luat doar acele file de cancan care au creat o poveste de televiziune aducatoare de venituri substantiale, si de aici lucrurile au scapat de sub control".