Cristian Cioaca RAMANE IN AREST. Afla cum a incercat politistul sa-i induplece pe magistrati!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:26

Cristian Cioaca ar face orice ca sa scape de arest.

Curtea de Apel Pitesti a respins, vineri, recursul facut de avocata lui Cristian Cioaca la decizia de mentinere a arestarii preventive. Politistul acuzat de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, ramane in continuare in arest. Pentru a-i impresiona pe magistrati, Cristian Cioaca le-a dat acestora de inteles ca au in maini soarta lui. “ Dumneavoastra sunteti ca si dumnezeii mei ”.

Politistul Cristian Cioaca a fost adus incatusat, vineri dimineata, la Curtea de Apel Pitesti de la Penitenciarul Colibasi.
Potrivit Mediafax, in sala de judecata, politistul a cerut magistratilor sa fie judecat in libertate, intrucat, pana in momentul in care a fost arestat preventiv, s-a prezentat la toate termenele in instanta, dar si la Politie si in fata procurorilor pentru ancheta, iar profesional a avut o cariera fara reprosuri. El a adaugat, de asemenea, ca fiul sau are nevoie de ingrijire.

Luni, 4 martie, magistratii Tribunalului Arges au respins cererea de judecare in libertate depusa de Cioaca, iar ulterior avocata acestuia a facut recurs la aceasta decizie.
Procesul pe fond in care politistul Cristian Cioaca este acuzat ca si-a omorat sotia, pe Elodia Ghinescu, a fost amanat pentru 2 aprilie, din lipsa de procedura, in conditiile in care copilul sotilor Cioaca a fost introdus ca parte in proces, la propunerea avocatului politistului, Maria Vasii.