Cristian Cioaca va afla daca se intoarce sau nu dupa gratii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Nici ultimul termen al acestui proces n-a fost lipsit de scandal.

Dosarul lui Cristian Cioaca a ajuns la final. Este Cristian Cioaca vinovat sau nu de crima? La peste 7 ani de cand avocata Elodia Ghinescu a disparut, principalul suspect, sotul sau, mai are doar astazi sanse sa-si schimbe soarta.

Si, totusi, el nu a vorbit, dar mama Elodiei nu s-a putut abtine. Mai ales, in conditiile in care judecatorii au vrut sa aplice principiul legii mai favorabile. Aceasta inseamna sa-i schimbe fapta din omor in lovituri cauzatoare de moarte.

Dar, mama Elodiei a luat foc atunci cand a auzit care ar fi pedeapsa pentru aceasta infractiune:„12 ani este egal cu zero la acest nenorocit, la acest criminal! A lasat copilul orfan si mi-a omorat copilul!”

Si acesta nu este singurul lucru de care se teme Emilia Ghinescu. Cristian Cioaca a transmis prin avocata sa, ca spera la achitare. Motivul?„cata vreme nu s-a savarsit nicio fapta, nicio incadrare nu e corespunzatoare.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Elodia Ghinescu a disparut fara urma la sfarsitul lui august, 2007. Inca de atunci principalul suspect in acest dosar a fost sotul ei, Cristian Cioaca. Insa, procurorii nu au reusit sa-l trimita in judecata pana la sfarsitul anului 2012. Atunci a fost Cioaca arestat preventi. In luna martie a anului acesta, Curtea de Apel Pitesti l-a pus in libertate, stare in care se gaseste si astazi.

In dosarul uciderii Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca are o condamnare de 22 de ani de inchisoare. Ramane de vazut ce vor stabili judecatorii Curtii de Apel Pitesti, daca vor decide ca politistul sa fie inchis sau il vor achita…