Cristian Comănici a pus ochii pe o concurentă de la ”Casa iubirii”: „Rămâne preferata mea”. Fratele Biancăi Comănici vrea să se însoare curând

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 iul 2024, 10:33

Cristian Comănici vrea să se însoare

Sursa: Captură YouTube

Cristian Comănici, fost concurent al emisiunii ”Puterea dragostei”, are planuri mari de viitor. Fratele Biancăi Comănici a dezvăluit când are de gând să se însoare.

Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Cristian Comănici a fost luat la întrebări chiar de sora lui, Bianca Comănici. Tânărul a vorbit despre fetele din ”Casa iubirii” sezonul trei, dar și despre viața sa personală.

Cristian Comănici vrea să se însoare

Deși a stat departe de lumina reflectoarelor pentru o perioadă, Cristian Comănici a acceptat invitația surorii sale la ”Culisele iubirii”. Carismatic și mereu cu simțul umorului, Cristian și-a dat cu părerea despre fetele din ”Casa iubirii”, dezvăluind faptul că s-ar potrivi cu Virginia sau cu Roberta.

Citește și: Exclusiv! Bianca Comanici, înlocuită la emisiunea pe care o prezenta alături de fratele ei. Cine i-a luat locul și cum a reacționat Cristian Comanici

Cât despre viața personală, Cristian Comănici are planuri mai de viitor. Fostul concurent ”Puterea dragostei” nu a dezvăluit dacă este sau nu într-o relație, dar și-ar dori să se însoare cât mai curând, mai exact într-un an de zile, atunci când va împlini vârsta de 28 de ani.

Cristian își dorește o persoană alături de care să poată construi ceva, aspectul fizic fiind mai puțin important.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Eu sper la 28 să mă însor. Peste un an și ceva nu ar fi rău. Și cred că este mult mai bine să te căsătorești, să știi că pui cărămizi la o casă comună decât să pleci singur pe un drum și să te trezești că, de fapt, ai ajuns prea departe și nu mai găsești

pe nimeni la același nivel cu tine sau în același punct în care ești tu. Chiar dacă e mai greu, eu cred că se găsesc variante și timp ca să ți-l petreci unul cu celălalt.”, a spus Cristian Comănici, pentru Culisele iubirii.

Cum este fata perfectă pentru Cristian Comănici

Cristian Comănici a dezvăluit faptul că Bianca Mândru rămâne preferata lui și că ea ar putea fi tiparul lui de femeie.

Fostul concurent a menționat faptul că pentru el aspectul fizic nu contează, ci mai degrabă modul în care femeia de lângă el îi vorbește și se comportă.

Citește și: Cristian Comănici, anunțul mult așteptat! Fanii concurentului din sezonul 3 Puterea dragostei, în delir

Deși aspectul fizic poate atrage inițial, acesta și-a dat de multe ori seama că frumsețea clasică nu reprezintă totul.

Cât despre concurentele celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Cristian a mărturisit că s-ar potrivit cu Virginia sau cu Roberta.

„Bianca Mândru rămâne preferata mea. Fizicul nu este primordial pentru mine, poate inițial aspectul fizic este cel care ne atrage într-o anumită direcție, dar mi s-a dovedit ulterior că felul în care o femeie se comport cu mine contează mai mult decât aspectul fizic.

Nu văd doar cu ochii.”, a mai spus Cristian Comănici pentru sursa menționată anterior.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.