Cristian Comănici, anunțul mult așteptat! Fanii concurentului din sezonul 3 Puterea dragostei, în delir

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 nov 2021, 10:45

Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, si-a pus fanii pe jar cand i-a anuntat de noul sau proiect.

După sezonul trei Puterea dragostei în care a fost prezent că și concurent și Cristian Comanici, fratele Biancai, mulți dintre fanii emisiunii și ai celor doi frați, l-au întrebat de ce nu apare mai des în mediul online și alaturi de sora lui pentru că le sta foarte bine împreună.

Cât despre prezenta lui Cristian la Puterea dragostei, se pare că a avut o scurta relație cu Mariana, după care fratele Biancai a plâns, însă nu au fost făcuți unul pentru celalalt, mărturisește însuși fost concurent.

Citeste si: Bianca Comanici, pusă la zid de o fană că merge în trafic butonand telefonul: "Filmezi în timp ce conduci!" Ce i-a răspuns vedeta Kanal D pe Instagram

Cristian Comanici alaturi de sora lui, Bianca, intr-o emisiune online

"Nu pot să vorbesc. Nu pot să vorbesc, vă spun sincer. Asta este. Am avut o relație și cu Nadia, o încercare, dar cred că a fost mai mult o scăpare, am vrut să scap de suferința prin care treceam. Acum

nu pot să spun că sufăr după Mariana, că mi-o doresc ca femeie în viața mea, pur și simplu este un om special pentru mine, i-am spus că va fi mereu un om special pentru mine, indiferent de ce va face și ce va spune, ea va fi omul care mi-a fost alături când mi-a fost mai greu, atât cât a putut, iar pentru asta are toată aprecierea din lume, cel puțin din partea mea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu cred că suntem meniți unul pentru celălalt, mi-am dat seama de asta. Nu știu exact când, dar mi-am dat seama la un moment dat, nici nu cred că îmi doresc ca între noi să fie ceva la modul de relație, îmi doresc să fim unul pentru celălalt, să ne susținem, să fim prieteni," spunea Cristian la vremea respectiva despre Mariana.

Dar iată că dorință celor care îi urmăresc pe amândoi s-a împlinit și Cristian Comanici vă prezenta noua emisiune online alaturi de sora lui, Bianca, "Nu te supară, frate!" Cei doi sunt mai mult decât încântați de noul proiect, iar Bianca a făcut prima dezvăluirea despre fratele ei.

Bianca Comanici a facut anuntul despre fratele ei, Cristian, fost concurent de la Puterea dragostei, sezonul 3

Va fi altceva. Veti râde, veți sta cu sufletul la gură, veți avea un favorit- eu sau colegul meu, nu spun mai multe acum, veți paria, poate.  Va fi un show dinamic, plin de imaginație și de provocări. Vă promit că vă voi dezvălui o Bianca activă, jucăușă, copilăroasă, poate altfel față de imaginea cu care v-am obișnuit în ultimii doi ani în care am apărut pe micile sau pe foarte micile ecrane.

Va fi minunat, sunt extrem de emoționată și de mândră de noul proiect și sper să vă placă. Vă aștept joi, de la 18.00, pe youtube WOWnews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.