Cristian Comanici, atacat dur: "Esti urat"! Baietii s-au intors impotriva lui! Cu ce se confrunta fratele Biancai

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 aug 2020, 19:00

Cristian Comanici, atacat dur! Baietii s-au intors impotriva lui! Fratele Biancai Comanici nu trece prin momente linistite la "Puterea dragostei".

Cristian Comanici, atacat dur! Baietii s-au intors impotriva lui!  Mai multi baieti din casa "Puterea dragostei" sunt impotriva lui, cel mai vocal fiind astazi George.

Contrele au fost destul de puerile.

"De ce eu nu m-am murdarit de faina?", l-a intrebat Cristian Comanici pe George. "Pai da, tu esti intelectual, nu te bagi in din astea", a replicat George.

S-a ajuns si la jigniri, George facandu-l urat pe Cristian Comanici! "Esti urat", l-a jignit George pe fratele Biancai. De partea cealalta, Cristian Comanici l-a ironizat pe George pe tema fotbalului. "Ai venit in emisiune ca nu mai puteai juca fotbal", a acuzat Cristian Comanici.

Nu e primul conflict dintre George si Cristian Comanici, fratele Biancai recunoscand, dupa prima disputa, ca s-a simtit jignit de fostul fotbalist.

Cristian Comanici, atacat dur! Baietii s-au intors impotriva lui!

Cristian Comanici, atacat dur! Baietii s-au intors impotriva lui!  A devenit cunoscut printre fanii emisiunii" Puterea Dragostei" cu mult înainte de a intra în casă, având în vedere că este fratele Biancăi Comănici, motiv pentru care toate privirile sunt ațintite acum asupra lui. 

Cristian Comănici s-a obișnuit rapid cu atmosfera de la" Puterea Dragostei", însă un lucru care îi dă mari bătăi de cap este interacțiunea cu prietenii de pe instagram. Pentru că acum apare la TV, concurentul este deja în centrul atenției, dar asta nu înseamnă că se bucură doar de aprecieri, ci au apărut și criticile la adresa lui. 

Concurentul de la "Puterea Dragostei" a apărut în live-ul lui Paul, iar prietenii de pe instagram, foarte atenți la detalii, au observat un lucru pentru care l-au criticat dur.

Mai exact, Cristian Comănici a fost pus la zid de prietenii virtuali după ce ar fi ascuns berea pe care o consuma. Concurentul a ținut să lămurească lucrurile printr-un mesaj postat pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am văzut că multă lume mi-a sărit în cap că ascundeam berea din live-ul lui Paul. Stați liniștiți că nu sunt vreun sfânt, dar nu vreau să promovez așa ceva, dacă o fac, prefer să beau o bere, două, spre seară, cu câțiva prieteni, fiindcă mă simt bine. Sunt conștient că sunt mulți copii care ne urmăresc și nu vreau să încurajez consumul de alcool. Cred că toată lumea ar trebui să procedeze așa", a scris Cristian Comănici pe instagram.

Cristian Comanici, reactie dura dupa conflictul cu George: ''M-am simtit jignit''

Cristian Comanici a avut un prim conflict cu George, desi sezonul 3 abia a inceput.

Abia intrat in competitie, Cristian a intrat deja in conflict cu unul dintre colegii sai. Se pare ca aceasta a avut o mica discutie contradictorie si ca s-au jignit reciproc. Ulterior, Cristian a povestit totul pe o retea de socializare:

''Salutare. Am vazut pe cateva pagini ca l-ati jignit pe George. Pot sa spun ca si eu in editia a doua m-am simtit putin jignit de ce a zis George, dar a venit la mine si si-a cerut scuze si ne-am impacat'', a spus Cristian pe o retea de socializare. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, o noua interventie estetica! Iata la ce procedura inovativa a recurs tanara si cum a fost surprinsa la clinica!

Citeste si: Ce parere are Mariana despre Cristian Comanici? A spus tot ce crede despre EL: ''Este un baiat cu...''

Citeste si: Cristian Comănici, pus la zid de prietenii virtuali: "Multă lume mi-a sărit în cap că ascundeam..."