Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 feb 2021, 20:00
Cristian Comănici îi arată dovezile Cristinei Mihaela Dorobanțu

Cristian Comănici face o dezvăluire bombă luni, la Puterea dragostei.

Comănici anunță o bombă, venind și cu dovezi!

"Vreau să anunț o bombă. Maria mă plece, voi aduce și dovezi", anunță el.

Comănici aduce telefonul, iar Cristina Mihaela Dorobanțu citește că Maria îl invita la ea pe fratele Biancăi Comănici.

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei o chestionează pe Maria legat de acest subiect, iar în emisiunea de mâine vom afla ce are de spus Maria, care este într-o relație oficială cu Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu și Cristian Comănici, rivali

Cristian Marinescu și Cristian Comănici sunt într-o rivalitate încă de la începutul sezonului 3. Cei doi au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, s-au jignit și au fost chiar la un pas de un episod al violenței fizice.

La începutul sezonului Marinescu și Nicos erau prieteni, iar Nicos i-a luat apărarea lui Marinescu într-un conflict cu Comănici, însă, ulterior, cei doi s-au certat foarte tare și au stricat prietenia.

Cel mai probabil, Comănici a făcut dezvăluirea tocmai ca să îl supere pe rivalul său Marinescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Comănici a anunțat, recent, că își dorește să fie tot cu Mariana, în ciuda apariției imaginilor în care sărută o americancă. Fratele Biancăi Comănici își dorește încă de la început să formeze un cuplu cu Mariana, dar nu a reușit acest lucru nici după ce Rareș, rivalul său la inima Marianei, a părăsit competiția.

Marinescu, la a treia relație în casă

Cristian Marinescu este la a treia relație în casă, fiind, înainte de Maria, cu Aya și cu Andreea. Andreea i-a scris o scrisoare în care îi transmitea că a fost păcălită atât de Seba, cât și de el. Mai mult, că Seba ar fi fost mic copil pe lângă ce i-a făcut Marinescu.

"Dragă Marinescu, am tendința să cred în oameni, mi-aș fi dorit un bărbat adevărat lângă mine, care să mă protejeze, dar nu doar în fața camerelor.

Da, am fost naivă, chiar am crezut în tine, știu sigur că te-ai uitat la wowbiz pentru că ți-a fost frică de declarațiile mele și că voi spune adevărul. Am fost categorică în privința lui Seba, am spus că s-a ridicat un zid între noi în momentul în care m-a dezamăgit. Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul.

Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea", i-a transmis Andreea lui Marinescu.

Tot în emisiunea de luni, 15 februarie 2021, de la Puterea dragostei Aya mărturisește că i-a plăcut la fel de mult și pe Marinescu și pe Nicos. Nicos, la un moment dat, i-a mărturisit iubitei sale, Meda, că a fost interesat de Aya.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!