Cristian Comanici, marturisire socanta! "Dupa ce m-am pupat cu..." Cum va reactiona Mariana? Umariti o editie exploziva Puterea dragostei, joi, 11 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mar 2021, 19:00
Comanici puterea dragostei Foto(6)
Comanici face o noua marturisire despre ceea ce s-a intamplat intre el si Mariana de curand.

Comanici continua sa suprinda pe toata lumea cu atitudinea sa, dar si cu dezvaluiri uluitoare facute in casa Puterea dragostei.

Editia de joi, 11 martie, a emisiunii Puterea dragostei va aduce in atentia telespectatorilor multe momente tensionate dat si noi dezvaluiri facute de unii concurenti, care vor declansa o serie de probleme si certuri in casa iubirii, chiar si intre cei care pana de curand isi declarau iubire.

Desi saptamana aceasta a inceput in casa Puterea dragostei intr-o nota mai optimista datorita intraii in casa Puterea dragostei a unui baiat si a unei fete in competitie alaturi de vechii concurenti, tensiunile s-au reaprins pe parcursul zilelor urmatoare si au izbucnit noi controverse uluitoare.

Alexandra, atac dur la adresa lui Marinescu!

Seria certurilor de astazi va fi deschisa de Alexandra, care are de gand sa il puna la punct pe Marinescu, dupa ce acesta a lansat cateva acuzati la adresa ei.

"Vreau sa fac un joc cu Andreea in momentul de fata si sa-mi bat un pic joc de tine, Marinescu, despre tine vorbeam! Te deranjeaza?",

ii spune raspicat Alexandra lui Marinescu.

"Fii cu bun simt ca nu ti-am zis nimic asa de rau!", ii raspunde Marinescu.

Comanici face o noua dezvaluire socanta in fata tuturor! Cum va reactiona Mariana?

Comanici a declarat in repetate randuri ca a placut-o inca de cum a vazut-o prima data pe Mariana si de atunci a tot incercat prin toate metodele posibile sa o cucereasca si si-a dorit enorm sa formeze un cuplu si sa construiasca pas cu pas o relatie frumoasa de iubire.

Insa tanarul s-a lovit mereu de refuzul Marianei, care s-a complacut in situatia de a fi curtata la nesfarsit si de a fi mereu admirata.

Desi in ultima vreme s-au vehiculat in casa Puterea dragostei niste zvonuri conform carora cei doi ar fi fost surprinsi sarutandu-se in aeroport, Mariana si Comanici au incercat sa disimuleze astfel incat sa para ca nu s-ar fi intamplat nimic intre ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa in editia de maine a emisiunii Puterea dragostei, Comanici mai lanseaza o dezvaluire uluitoare si anume despre un alt sarut pe care i l-a dat Marianei in Gala trecuta, dupa anuntarea Favoritilor Saptamanii.

Insa si de aceasta data Mariana pare ca nu vrea sa se afle nimic despre ceea ce exista cu adevarat intre ei si incearca sa-l impiedice pe Comanici sa dea detalii.

"Sa vada dupa ce m-am pupat cu Mariana la Favoriti, daca mai vine!", spune Comanici.

"Taci, mai!", replica imediat Mariana.

Aflati ce se va intampla intre Marinescu si Maria, dar si ce dezvaluire va face Comanici, intr-o noua editie incendiara a emisiunii Puterea dragostei, joi, 11 martie, de la ora

11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 10 martie 2021 – A doua parte- VIDEO. Andrada, scandal cu Cazi: "Dormi toată ziua și te bagi pentru ăsta"

Citeste si: Cristian Comănici a sărit la bătaie pentru Mariana. A răbufnit după ce concurenta s-a apropiat de un alt bărbat

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.