Cristian Comănici răbufnește: "Specimen ca tine n-am mai văzut"! Urmărește ediția de miercuri, 9 iunie a reality-show-ului Puterea Dragostei

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 iun 2021, 19:00
Cristian Comănici
Sursa: captura video Kanal D

Spiritele se încing din nou în emisiunea de miercuri, 9 iunie 2021 de la Puterea Dragostei. Cristian Comănici va jigni.

"Specimen ca tine n-am mai văzut... în toate cele trei sezoane", va spune Cristian Comănici, urmând să aflăm în ediția de miercuri, 9 iunie 2021 la cine se referă.

Fetele se vor contra și ele dur și se va ajunge din nou la bătaie.

Codruț va începe să analizeze relația Mariei cu Cristian Marinescu.

"În momentul în care iubita lui îl poziționează undeva jos, se ridică el și...", spune Codruț.

Maria anunța că va părăsi casa Puterea Dragostei, însă, din fericire, pare că s-a răzgândit. Vom vedea dacă frumoasa blondă se va împăca, în cele din urmă, și cu fostul iubit, Cristian Marinescu.   

Codruț este ironizat de către Cristian Marinescu în privința analizei pe care o face în legătură cu Maria și cu el.

"Ai citit doar coperta, deschide și cartea", spune Marinescu. 

"N-am nevoie, ești ca un bloc de desen pentru mine, gol pe dinăuntru", spune Codruț.

Maria acuză cumpărări de voturi!

Maria acuză că Andrei a cumpărat voturi pentru el și pentru iubita lui, Aya, pentru titlul de "Cuplul săptămânii".

Andrei neagă vehement aceste acuzații ale Mariei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu, ce a fost o perioadă foarte scurtă cu Aya, susține că bruneta l-ar dori înapoi.

"Iubita ta își face speranțe, îmi șuieră pe la ureche că ce bine ar fi să fie Marinescu în locul tău... dar Marinescu nu mai e", spune blondul. 

Aya a purtat, la un moment dat, în timp ce se afla într-o relație cu Andrei, o discuție cu prietena ei, Mariana, în care îi mărturisea acesteia că s-ar fi împăcat cu Marinescu dacă nu ar fi fost cuplată.

Între timp Aya și Andrei s-au certat și ulterior împăcat. 

Alexandra Cărare nu credea în sentimentele Ayei pentru Andrei. "Lui Andrei nu-i permite nimic, iar cu Akebono se lingea pe la baie", declara Alexandra Cărare. 

Pe măsură ce finalul sezonului se apropie pare că și concurenții sunt din ce în ce mai implicați în luptă și că își fac strategii pentru Marea Finală.

Puterea Dragostei, show care face parte din programul TV al postului Kanal D, este o emisiune de divertisment difuzată zilnic de către postul nostru. În timpul săptămânii poate fi urmărită de la 11:00 și ulterior 17:00, iar în weekend de la 16:00 și ulterior 19:00. "Puterea Dragostei" este difuzată și online, pe kanald.ro. Online poate fi urmărită accesând pagina de Live Stream a site-ului.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 8 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Noua concurentă intră în emisiune! Dansează cu Cristian Comănici!