Cristian David, fostul ministru al Internelor, ARESTAT PREVENTIV. Vezi ce acuzatii i se aduc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 01:40

I s-au infundat de tot socotelile lui Cristian David! Fostul ministru al Internelor a fost arestat preventiv!

Nu mai putin de o jumatate de milion de euro sustin anchetatorii ca ar fi primit David mita, chiar in biroul sau! Aseara, magistratii au decis arestarea preventiva a fostului Ministru al Internelor. Cristian David este acuzat ca a luat mita 500 000 de Euro in 2007, pentru a interveni pe langa prefectul de Buzau, de la acea vreme, Cristinel Bigiu, in favoarea unei persoane care revendica un teren de 15 hectare din Buzau.

Cristian David a negat toate acuzatiile. Decizia instantei poate fi contestata de fostul ministru. Mandatul lui Cristian David la ministerul de Interne este celebru prin scandalul iscat de achizitiile pe care le avea in plan Politia Romana. Subordonatii lui David aveau de gand sa cumpere autoturisme Dacia Logan la pretul de aproape 70 de mii de euro/bucata! In urma acestui scandal, seful Politiei Romane a fost demis!

##VIDEO131064##

Cristian David a completat ultima declaratie de avere in 2013.

Conform acesteea, are in proprietate o motocicleta si bijuterii de 40 000 de euro. De asemenea, a imprumutat 3 persoane cu peste 240 de mii de euro. In schimb, are un credit bancar scadent in 2021 de peste 160 de mii de euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian David este casatorit cu Vanda

Vlasov, sora creatoarei de moda Ingrid Vlasov. Mihail Vlasov, socrul lui Cristian David este in arest la domiciliu, acuzat ca ar fi primit 200 000 de euro mita in perioada in care era presedinte al Camerei de Comert!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.