Cristian, fostul concurent de la "Survivor Romania", nevoit sa recurga la o schimbare de look, dupa ce a pierdut un pariu cu Sonny Flame! Iata cum arata acum fostul Razboinic!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 iun 2020, 16:56
video Foto(7)

Razboinicul Cristian a fost unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania".

Cristian Marius Ionita are 27 de ani, este originar din Bucuresti si de trei ani a plecat in Reading, Marea Britanie, unde a fost managerul unui restaurant. A practicat arte martiale, kick-boxing si wushu timp de 13 ani, fiind multiplu campion national la cele doua ramuri sportive. Iata ce declara Razboinicul inainte de intrarea in competitie:

"Particip la <Survivor Romania> pentru a iesi din zona de confort si pentru a-mi depasi limitele.

Am mare incredere in fortele proprii si in echipa mea", a declarat acesta inainte de a incepe competitia.

Desi a demonstrat pe traseele de la "Survivor Romania" inca de la inceput ca este un concurent puternic si avea mari sanse de a ajunge in Marea Finala, visul lui Cristian a fost spulberat doarece a fost nominalizat spre eliminare de catre o parte dintre colegii sai de echipa si, in cele din urma a fost eliminat.

Fostul Razboinic a plecat cu regret din competitie, insa ulterior s-a impacat cu gandul ca asa a fost sa fie parcursul lui la "Survivor Romania".

Citeste si: Elena Ionescu și Emanuel Neagu, surprinși din nou împreună. În ce ipostază au apărut cei doi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emy Alupei, fosta concurenta de la "Survivor Romania", in ipostaze incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa tanara intr-un costum de baie extrem de provocator!

In aceeasi perioada a fost eliminat din competitie si Sonny Flame, care a intrat mai tarziu in echipa Faimosilor, insa a dovedit din plin pe traseu ca isi dorea enorm sa ajunga in Finala.


Cristian si Sonny Flame au devenit din fosti adversari, cei mai buni prieteni si au petrecut cateva saptamani in Republica Dominicana si dupa eliminarea din concurs, din cauza interdictiilor de zbor de al acea vreme, in contextul pandemiei.

Cei doi prieteni au pus un pariu chiar in seara Finalei "Survivor Romania". Cristian l-a sustinut pe Emanuel, iar Sonny Flame a sustinut-o pe Elena, care a si castigat.

Si astfel, Cristian s-a vazut nevoit sa accepte ca a pierdut pariul si sa se lase vopsit alb pe par. Iata cum a aratat fostul Razboinic, dupa interventia lui Sonny Flame cu un spray alb:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.