Cristian i-a dat ”papucii” Ștefaniei printr-un simplu mesaj. Despărțirea lor i-a trezit suspiciuni Andreei Mantea ”Este cusută cu ață albă, le fel ca plecarea la mare” Ce ascunde Ștefania

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:10

Cristian i-a dat ”papucii” Ștefaniei printr-un simplu mesaj. Despărțirea lor i-a trezit suspiciuni Andreei Mantea ”E cusută cu ață albă, le fel ca și plecarea la mare” Ce ascunde Ștefania

Sursa: Captură KANAL D

Ștefania a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii” că relația ei cu Cristian a ajuns la final. Fostul concurent i-a dat ”papucii” printr-un mesaj.

Ștefania nu prea pare afectată de despărțirea de Cristian. Însă, Andreea Mantea a devenit suspicioasă în cazul ei și are impresia că ascunde ceva, căci, cu o zi înainte să anunțe că fostul concurent i-a dat papucii, tânăra a plâns toată ziua după el. Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” este de părere că istoria se repetă, iar povestea este asemănătoare cu cea de la mare.

Andreea Mantea o suspectează pe Ștefania 

În cadrul ediției de astăzi  ”Casa Iubirii”, Ștefania a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Cristian, el fiind cel care s-a despărțit de ea. Concurenta a mărturisit că fostul concurent i-a dat un mesaj în care i-a spus că îi pare rău și că nu mai pot continua. Ștefania a fost aspru judecată după plecare lui Cristian, toată lumea i-a spus că dacă îl iubea pleca după el.

La rândul ei, Andreea Mantea își pune niște semne de întrebare și nu înțelege ce ascunde Ștefania.

Citeste si: Ce nu a reușit Sorin să facă cu Natalia, a făcut Radu într-o secundă! Sărutul care i-a lăsat mască pe concurenți

Andreea Mantea: Ștefania ce e cu tine? Am auzit că ai fost părăsită. 

Ștefania: Da!

Andreea Mantea: Și ce e cu fericirea asta?

Ștefania: Nu sunt fericită, dar...

Andreea Mantea: Așa reacționezi tu când ești stresată, râzi.

Ștefania: Aseară stăteam, așa, în pat, era târzior și am primit un mesaj.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea: Printr-un mesaj?

Ștefania: Da. Dacă ne puteam vedea, poate îmi spunea în față.

Andreea Mantea nu poate avea încredere în vorbele Ștefaniei, mai ales după întâmplarea de la mare, care a iscat o întreagă controversă, iar din cauza ei Cristian a fost descalificat.

Larisa a citit și ea mesajul pe care Ștefania l-a primit de la Cristian și a dezvăluit că a fost unul foarte sec. 

”Și povestea asta este cusută cu ață albă cumva, la fel ca și plecarea la mare. Ai fix aceeași reacție ca și atunci”, a spus Andreea Mantea.

Bianca, la rândul ei, a spus că nu i s-a părut că Ștefania a jucat teatru cu o zi în urmă, atunci când a plâns după Cristian, însă atitudinea ei de acum lasă să se înțeleagă altceva.

Citeste si: Ce face Andreea Mantea în miez de noapte, atunci când toată lumea doarme. Fanii s-au crucit

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.