Cristian, in lacrimi, il acuza pe Andrei ca a pus la cale o strategie impotriva lui! L-a tradat sau nu Ema! Iata ce reactie a avut Cristian dupa ce a fost dezamagit de cea pe care o considera cea mai buna prietena!

Autor: D.I.
Actualizat: 31 mar 2020, 09:37

Ema a dat cartile pe fata si a vorbit intre patru ochi cu Cristian pentru a lamuri lucruri.

Pierderea celui de-al doilea joc de imunitate a adus tensiuni mari in tabara Razboinicilor, care au fost nevoiti sa isi nominalizeze inca un coechipier spre eliminare. Astfel, acestia l-au votat in numar mai mare pe Cristian, care a ajuns in fata publicului, alaturi de Andrei.

Dupa ce Andrei si Cristian au avut un schimb de replici acide in finalul consiliului, tensiunile s-au amplificat in tabara Razboinicilor si ulterior, in camp.

Dezamagit de alegerea Emanuelei in consiliu, de a-l nominaliza, Cristian si-a dorit sa poarte o discutie cu aceasta, pentru a incerca sa gaseasca o explicatie. Pe de alta parte, Ema i-a expus argumentele sale si i-a spus lui Cristian ca ii pare rau ca i-a facut o favoare Karinei, votand-o pe Alice. La discutia celor doi s-a alaturat si Lola, pentru a-si spune si ea punctul de vedere.

Citeste si: Andrei si Cristian, cearta apriga in consiliu, la scurt timp dupa cea de-a doua nominalizare! "Nu m-am dus la nimeni sa fac o strategie! Am vrut sa joc jocul asta corect, demn si sportiv!" Iata la ce jigniri s-a ajuns!

In cele din urma ce doi amici au ajuns la concluzia ca Andrei a fost cel care a pus la cale o strategie, prin influentarea noilor coechipieri, Iancu si Alice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro

zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.