Cristian Pomohaci, declarații uluitoare despre coronavirus: "N-ați avut niciodată..."?

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 03:40
Cristian Pomohaci, din nou în atenția publicului

Cristian Pomohaci, fostul preot caterisit, a vorbit despre virusul care face ravagii în întreaga lume, Covid-19.

Cristian Pomohaci nu neagă existența virusului, însă spune că datinile bisericești trebuie respectate și că nimeni nu se îmbolnăvește de Covid-19 dacă le respectă.

„Eu ma bazez pe ceea ce spun acum: Hristos a spus ca oricine mananca trupul meu si bea sangele meu, are viata vesnica. Nu cred ca un virus poate sa opreasca adevarul dumnezeiesc. Cred in virus, multa lume ma intreaba daca cred in dezastrul produs de acest virus, sigur ca cred in virus, dar eu cred in Dumnezeu.

Virusul exista cum sunt si atatia virusi. Si acum sa ma iertati, dumneavoastra sunteti tanara, n-ati avut niciodata muci, n-ati fost niciodata racita, n-ati tusit, n-ati transpirat sub plapuma sa udati fata pernei din cauza racelii sau a temperaturii?”, a spus Cristian Pomohaci la Etno tv, potrivit starpopular.ro.

„Sigur ca nu ne face rau sfanta impartasanie, n-a imbolnavit pe nimeni de 2 mii de ani.

Sunt preot de 22 ani, ma impartasesc din acelasi potir cu bucurie. Daca vreun preot s-a imbolnavit sau a luat vreo boala, sa stiti ca nu e din sfantul potir sau lingurita. Este si el om, circula in autobuz, probabil nu s-a protejat din alte parti. Ii asigur pe cei de acasa ca nimeni nu s-a imbolnavit niciodata atunci cand s-a impartasit cu aceeasi lingurita”
, a mai declarat fostul preot Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci, implicat într-un scandal uriaș

Cristian Pomohaci a fost implicat într-un scandal mediatic de proporții în urmă cu mai mulți ani. Pomohaci a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu mai mulți minori. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mulți băieți au făcut dezvăluiri la TV, ei susținând că fostul preot i-a ademenit pentru a întreține relații sexuale cu ei.

Unul dintre cei care au făcut astfel de dezvăluiri a fost Cristian Bota, care ar fi avut, conform spuselor lui, 13 ani atunci când ar fi fost corupt de Cristian Pomohaci.

„Eram la masă, mâncam sau ceva de genul ăsta, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și când

se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!». Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Diseară vii să mă vezi un pic!». Reporter: “Și copiii aceia ieșeau dimineața din dormitor, da? De la părintele Pomohaci?” Cristian Bota: “Da, exact!”, a mărturisit Cristian Bota, care este acum tată a trei copii, potrivit Libertatea.ro.

În urma scandalului uriaș în care a fost implicat Cristian Pomohaci,Sinodul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a decis pe 6 octombrie 2017 caterisirea definitivă a lui Cristian Pomohaci, adică scoaterea lui pentru totdeauna din rândurile preoților. Cristian Pomohaci a rămas un cunoscut interpret de muzică populară.