Cristian Sima, seful Bursei din Sibiu, A DISPARUT FARA URMA cu milioanele de euro ale clientilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 04:55

Cristian Sima, un expert in materie de finante si piata de capital, si-a construit cariera in ani de zile.

Si-a infiinta propria societate de tranzactionare, WBS Holding, si a atras in timp printre clienti vedete, opotenti oameni de afaceri, dar si oameni politici. Printre cei care ar fi investit s-ar numara si Tudor Chirila, Andreea Raicu, Daniel Daianu, dar si alte personalitati. Oamenii sunt socati de disparitia omului de afaceri.

Deocamdata nu se stie exact care e situatia banilor pe care oamenii i-au incredintat lui Cristian Sima. Dar ingrijorarea este foarte mare.
De mai bine de 10 zile nimeni nu mai stie nimic de Cristian Sima. Dar, in afara de clientii sai, nimeni nu s-ar fi interesat de soarta lui. Dincolo de verificarile facute de politia de la Sibiu, o alta ancheta a fost declansata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare la sediul din Bucuresti al firmei lui Sima.

Actuala conducere a Bursei din Sibiu nu e deloc ingrijorata de acest caz.
Din patrimoniul bursei nu lipseste niciun ban, iar Cristian Sima a fost demis din functie pe motiv ca nu s-a mai prezentat la serviciu. Unii clienti sunt in culmea disperarii. I-au dat lui Cristian Sima averi fabuloase sa le gestioneze si acum nu mai stiu incotro s-o apuce. Daca Sima a fugit sau s-a intamplat altceva, nimeni nu stie. Cert e ca prejudiciul ar putea fi recuperat in proportie de doar 2%, spun analistii economici.



 

Taguri: