Cristian Tantareanu surprinde din nou! S-a apucat de dansuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Cristian Tantareanu e mereu surprinzator. De aceasta data, nu a dat nici o petrecere si nici nu s-a inconjurat de fete frumoase, ci s-a apucat de dansuri.

Vorba aceea, niciodata, nu e prea tarziu! L-am intalnit pe Cristian Tantareanu la dansuri, mai exact la scoala de dans care a facut coregrafia pentru celebrul film "Dirty Dancing". Cine ar fi crezut ca omul de afaceri se tine de zbantuiala?

Mereu pus pe sotii, omul de afaceri spune ca perioada rock a apus si acum si-a schimbat gusturile muzicale: "Cum sa nu-ti placa Elvis Prisley? Dar (…) acum imi plac alea, marsuri funebre, de ele ma pregatesc".



Am trait s-o auzim si pe-asta! Dar, la ce sa te astepti? Unu e Tantareanu, care continua sa faca declaratii halucinante si cand vine vorba despre sotie: "ea imi pregateste marsuri funebre, lu’ nevasta-mea i-am luat tocmai in scopul asta, i-am luat o noua masina". E, si cum o nevasta are, milionarul  nu s-a uitat la bani.

Omul ia in gluma pana si ultima zi pe care o va petrrece pe pamant! Si cu zambetul pe buze spune ca stie exact cum vorr decurge lucrurile: "Domne', am spus pe ultimul drum sa para si nevasta-mea ca o
doamna, isi pune o palarie mare care nu costa mult, cu voaleta,  manusi negre, se face asa ca lacrimeaza,  coboara din masina, e cu totul alta treaba".

Bun! Dar unde este nevasta lui? Prin preajma, doar ca: "nevasta-mea e pe aici, dar, ii e frica de ce scot pe gura s-a ascuns". Bun! Nu este el un bun dansator, dar nici cand vine vorba despre femei nu se declara prea priceput: "eu cu femeile am fost tampit toata viata.
Tampit am fost, tampit am ramas, nu fac complimente, nu ofer flori". Il credem pe cuvant, pana una alta merita un zece ca stie sa aiba grija de sotia lui!
##VIDEO108388##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.