Ce urmează pentru Cristiano Ronaldo, după despărțirea de Manchester United. Echipele la care ar putea ajunge fotbalistul

Autor: Cristina Mocanu

Cristiano Ronaldo a rupt contractul cu Manchester United.

Sursa: https://pixabay.com/

La ce echipă de fotbal va juca portughezul Cristiano Ronaldo?

Potrivit sport.ro, Cristiano Ronaldo a rupt contractul cu Manchester United, marți 22 noiembrie.

Care este următoarea echipă la care va marca Cristiano Ronaldo

Marți, 22 noiembrie, Manchester United a anunțat despărțirea oficială de starul portughez Cristiano Ronaldo, de comun acord. Despărțirea vine la câteva zile, după ce Cristiano Ronaldo a discutat, în cadrul unui interviu acordat lui Piers Morgan, despre conducerea clubului, despre actualul, dar și despre precedentul antrenor.

Ronaldo încearcă să se concentreze în acest moment la Cupa Mondială din Qatar, Portugalia urmând să debuteze joi, 24 noiembrie, iar ulterior portughezul va trebui să aleagă următoarea destinație din carieră.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo va fi ori în Anglia, ori în Arabia Saudită. Cele două echipe pe care le ia în calcul, în prezent, sunt Newcastle, formație din Premier League, care are un sezon excelent, ocupând locul 3 după 15 etape, și Al Nassr, a doua clasată din Arabia Saudită.

Spaniolii discută despre ce au în comun cele două echipe, și anume:  că sunt controlate de aceeași persoană, Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Citește și: Cristiano Ronaldo a fost concediat de la Manchester United! Clubul a început demersurile legale pentru încetarea contractului

În interviul acordat jurnalistului Piers Morgan, CR7 a dezvăluit, printre altele că oferta primită în vară de la un alt club din Arabia Saudită, Al Hilal, a fost reală, însă a refuzat-o.

 Presa internațională a ținut să menționeze că portughezului i se oferea un salariu de 350 de milioane de euro pentru două sezoane, ceea ce l-ar fi cotat ca cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În sezonul pe care l-a jucat la Manchester United, Cristiano a dat 3 goluri și 2 pase decisive. Acesta a rămas fără echipă în plin sezon și cu doar două zile înainte de primul meci al Portugaliei la Cupa Mondială. Ronaldo va fi liber să semneze cu orice altă formație după turneul final și spune că vrea o nouă provocare în carieră.

Citește și: Care sunt grupele Cupei Mondiale din Qatar 2022. Programul competițional și loturile complete

Cine este Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este născut în Portugalia, Madeira,  la data de 5 februarie 1985. Și-a început cariera de fotbalist la juniori în cadrul echipei Andorinha, pentru care a jucat timp de doi ani și a fost promovat la echipa mare după ce a fost descoperit de Ladisalu Boloni. Modul în care acesta juca, i-a atras atenția lui Alex Ferguson, care l-a adus la Manchester United după ce a plătit prețul de 12,2 milioane de lire sterline.

Cristiano Ronaldo a debutat pentru Portugalia la vârsta de 18 ani, în 2003. Are peste 100 de selecții și a fost convocat, începând cu Euro 2004, la trei Campionate Europene și alte trei Mondiale. Este primul fotbalist din Portugalia care a înscris mai mult de 50 de goluri și este golgheterul Campionatului European.

În anul 2019, pe data de 14 octombrie, în timp ce disputa un meci împotriva echipei de fotbal a Ucrainei, acesta a înscris al 700-lea gol din carieră. În momentul de față Ronaldo este cotat la 90 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo are o relație din 2016 cu fotomodelul Georgina Rodriguez. Acesta are 5 copii, fiul cel mare Cristiano JR fiind născut în 2010 în Statele Unite. Identitatea mamei sale nu este cunoscută publicului.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.