Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român după ce a postat o fotografie cu soția și copiii: „Se vede urât”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 nov 2022, 03:45

Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român după ce a postat o fotografie cu soția și copiii: „Se vede urât”

Sursa: Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, a intrat în vizorul unui român după ce a postat o fotografie cu soția și cu copiii lui. Iată ce i-a atras atenția internautului și de ce a fost luat starul fotbalului peste picior.

Cristiano Ronaldo a intrat în atenția unui român după ce a postat o fotografie alături de soția și de copiii lui. Starul portughez de la Manchester United  a fost luat peste picior de internautul român după ce a observat un cablu care atârna pe perete și care arăta inestetic, motiv pentru care românul a asociat-o cu aspectul locuințelor oamenilor fără posibilități financiare din țara noastră.

Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român: „Se vede urât”

Georgina Rodriguez are un singur copil cu Cristiano Ronaldo, Alana Martina, dar mai are alți trei copii, făcuți cu o mamă surogat: gemenii Matteo și Eva, dar și Cristiano Ronaldo Junior. Soția lui Cristiano Ronaldo a precizat, însă, în toamna anului trecut, că este gravidă și că așteaptă alți doi micuți cu vedeta de la Manchester United.

Citeste si: Cine e mai valoros: Messi sau Ronaldo? Raspunsul unui faimos antrenor italian

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo se bucură de copiii pe care îi au acum lângă ei, până vor fi proaspeți părinți din nou. Cu puțiin timp în urmă, fotbalistul a publicat pe Facebook o poză în care apare alături de soția și copiii lui. Iată că un detaliu i-a scăpat din vedere portughezului, motiv pentru care un român l-a taxat cu un comentariu ironic.

Internautul român i-a lăsat un comentariu dur fotbalistului: „Zici că stai în Vaslui”

Un cablu care atârna pe perete și care atrăgea atenția de la portretul unei familii frumoase a fost lucrul care l-a determinat pe român să comenteze, motiv pentru care internatului l-a pus la punct instant pe Cristiano Ronaldo.

Citeste si: Care sunt cei mai valoroși fotbaliști din lume

„Să-ți trăiască familia ta, n-ai găsit și tu pe cineva să-și facă un șanț în perete, să bagi cablul ăla? Se vede urât, de zici că stai la Vaslui, să mor”, a fost comentariul ironic lăsat de român.

Chiar și așa, fotografia a adunat, în doar câteva ore, 46.000 de comentarii și 4.900 de distribuiri.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.