Cristiano Ronaldo și-a băgat mâna în pantaloni, după care a făcut un gest incredibil. Totul s-a întâmplat pe terenul de fotbal

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 aug 2023, 06:10

Cristiano Ronaldo și-a băgat mâna în pantaloni, după care a făcut un gest incredibil. Totul s-a întâmplat pe terenul de fotbal

Sursa: Profimedia, instagram

Cristiano Ronaldo a făcut un gest care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, deoarece nu se înțelegea prea bine ce a făcut, după ce și-a băgat mâna în pantaloni. Totul a avut loc în timpul meciului cu Ghana.

Cristiano Ronaldo a făcut un gest surprinzător, chiar pe terenul de fotbal, după ce și-a băgat mâna în pantaloni. Imaginile au împânzit internetul imediat.

Cristiano Ronaldo și-a băgat mâna în pantaloni, după care a început să mănânce

În timpul meciului, Cristiano Ronaldo și-a băgat mâna în pantaloni, după care a început să mănânce. Chiar dacă s-au făcut glume serioase pe seama acestui lucru, cel mai probabil, Ronaldo avea un buzunar cusut în interiorul pantalonilor, acolo unde ținea snack-uri.

Mai mult decât atât, nu este prima dată când așa ceva se întâmplă. În trecut, și în timpul altor meciuri, Cristiano Ronaldo a fost văzut făcând astfel de gesturi.

Citește și: Reguli de fier în Qatar. Ce nu trebuie să faci, pentru a nu ajunge în spatele gratiilor. Campionatul Mondial de Fotbal 2022 are loc aici

Cristiano Ronaldo este primul jucător din lume care a înscris la cinci ediții ale Cupei Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător din lume care a reușit să înscrie la cinci ediții ale Cupei Mondiale. La finalul meciului, acesta a răspuns la doar două întrebări puse în timpul conferinței de presă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost un moment foarte frumos. Am câștigat, am început competiția cu dreptul. E o victorie foarte importantă. Știm că primul meci din cadrul unui turneu final e crucial. E important și recordul, că am devenit primul jucător care marchează la cinci Cupe Mondiale. Mă face mândru. Cel mai important e că am câștigat.

A fost o săptămână în care am încheiat acest capitol (n.r.

Manchester United). E un capitol închis. Am vrut să începem cu dreptul, am câștigat, am reușit să îmi ajut echipa. Restul nu contează”, a spus Ronaldo.

Ronaldo a înscris un gol din penalty, în minutul 65, în timpul partidei cu Ghana, scorul fiind 3-2, din grupele CM din Qatar. Cristiano Ronaldo a încheiat contractul cu Manchester United și susține că iubirea pe care o poartă echipei și fanilor nu se va schimba.

Citește și: Cristiano Ronaldo a fost concediat de la Manchester United! Clubul a început demersurile legale pentru încetarea contractului

„În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit cu o încheiere anticipată a contractului. Iubesc Manchester United şi iubesc fanii şi asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, cred că a fost momentul potrivit pentru mine să caut o nouă provocare.

Îi doresc succes echipei pentru finalul sezonului şi în viitor”, a spus jucătorul de fotbal.

Decizia a fost anunțată și de Manchester United, marți seară, 22 noiembrie, pe site-ul oficial. Echipa de fotbal a declarat că decizia a fost luată de comun acord. În urmă cu puțin timp, Cristiano Ronaldo a spus, în cadrul unui interviu acordat pentru Talk TV, că s-a simțit trădat de Manchester United.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.