Un fan înfocat a intrat pe teren și s-a dus direct la Cristiano Ronaldo! Incredibil ce reacție a avut starul portughez VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 03:55
Cristiano Ronaldo și fanul care l-a urmărit
Sursa: Digisport.ro

Cristiano Ronaldo a fost eroul lui Manchester United în meciul de Champions League cu Atalanta, câștigat de "diavoli" cu 3-2.

Atalanta a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Mario Pasalic (min. 15) și Merih Demiral (min. 28), dar Manchester United a întors scorul și a câștigat cu 3-2.

Marcus Rashford a marcat primul pentru "diavoli", în minutul 53, fundașul Harry Maguire a egalat în minutul 75, iar Cristiano Ronaldo a adus victoria, înscriind în minutul 81, cu o lovitură de cap.

Ronaldo este recunoscut pentru detenta lui incredibilă și pentru loviturile de cap bine plasate, de-a lungul carierei marcând numeroase goluri cu capul.

Cristiano Ronaldo, urmărit de un fan după golul cu Atalanta

Imediat după golul lui Ronaldo, care a declanșat isteria în tribune, meciul disputându-se la Manchester, un fan a intrat pe teren și l-a urmărit pe Ronaldo.

Fanul l-a tras de tricou pe Cristiano Ronaldo până când a fost reținut de către forțele de ordine. Mai întâi surprins, neștiind ce s-a întâmplat, Cristiano Ronaldo a început ulterior să râdă, realizând ce se petrece, și anume că este vorba de un fan extatic, inofensiv.

"Da! 'Teatrul Viselor' arde! Suntem vii! Suntem Manchester United și nu renunțăm niciodată! Acesta este 'Old Trafford'!", a fost mesajul publicat pe contul de Twitter al lui Cristiano Ronaldo după victoria lui Manchester United în meciul cu Atalanta.

După victoria cu Atalanta, cu scorul de 3-2, Manchester United ocupă poziția de lider în grupa F a Ligii Campionilor, cu 6 puncte.

Atalanta se află pe locul 2, iar Villarreal ocupă locul 3 în grupa F, ambele având câte patru puncte. Pe ultimul loc se află Young Boys Berna, care a pierdut cu 4-1 ultimul meci disputat, cel cu Villareal. Young Boys Berna are 3 puncte, învingând surprinzător, în prima etapă a Ligii Campionilor, tocmai liderul grupei, Manchester United, cu 2-1.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Coronavirus- Cristiano Ronaldo şi impresarul său au donat trei unităţi de terapie intensivă a cate zece patruri unor spitale din Portugalia

Cum putea Giovani Becali să îl impresarieze pe Ronaldo

Cunoscutul impresar român Ioan "Giovani" Becali a dezvăluit că ar fi putut să îl impresarieze pe Cristiano Ronaldo, pe vremea în care starul era doar un puști care evolua la Sporting Lisabona, sub comanda lui Ladislau Boloni.

Ronaldo era atunci coleg de echipă cu românul Marius Niculae, cu care a stat și în cameră în timpul cantonamentelor de atunci ale lui Sporting.

Giovani Becali a mers în 2001 să îi vadă pe Cristiano Ronaldo și Quaresma, la îndemnul lui Boloni, antrenorul de atunci al lui Sporting. "Avea coşuri pe faţă şi tremura cînd vedea femei", a povestit Giovani Becali pentru gsp.ro. Quaresma ar fi cerut un Porsche, iar Ronaldo 100.000 de euro. Becali nu a fost convins, iar jucătorii au sfârșit prin a fi reprezentați de Jorge Mendes.

Opt ani mai târziu, la Roma, la finala Ligii Campionilor, Giovani Becali s-a întâlnit din nou cu Ronaldo. Superstarul portughez i-a făcut prietenos cu ochiul şi i-a zis: "Nu ai avut încredere în mine, atunci!". Giovani Becali, care între timp a devenit un fan al lui Ronaldo, a recunoscut: "Ce să-i mai zic, aşa e!".

" Era copil (n.r.: Ronaldo), era Boloni antrenor... era el şi Quaresma... dar la vremea aia nu ar fi fost o sumă importantă pentru noi. Nu te convingeau. Un copil care joacă 10-15 minute e greu să te convingă", a povestit și Victor Becali, citat de digisport.ro

"A venit la un meci (n.r.: Giovani Becali) în care au jucat Ronaldo și Quaresma. Au făcut 0-0 acasă și Giovani n-a fost prea încântat. Eu i-am zis să-i ia pe amândoi. După mi-a zis că Quaresma i-a cerut un Porsche și Ronaldo i-a cerut 100.000 de euro. 

Giovanni îl avea pe Emre de la Galatasaray la momentul respectiv, care după a plecat la Inter. Ei erau doi jucători care promiteau, nu erau certitudini. Chiar acum câteva luni m-am întâlnit cu Giovani și îi părea rău că nu i-a luat. Când l-am văzut prima oară pe Quaresma cu un Porsche, l-am sunat pe Giovani și l-am felicitat că l-a semnat. Și de fapt îl luase Jorge Mendes”, a povestit și Marius Niculae.

Citeste si: Cine e mai valoros: Messi sau Ronaldo? Raspunsul unui faimos antrenor italian