Cristina a făcut primele declarații după marea finală din Casa Iubirii! Care este relația dintre ea și Radu: „M-am îndrăgostit de el din prima clipă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 18:35

Cristina a făcut primele declarații după marea finală din Casa Iubirii! Care este relația dintre ea și Radu

Sursa: Instagram

Cristina și Radu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în emisiunea dedicată iubirii. Deși cei doi au ales să pună punct relației, Cristina a decis să vorbească și să dea cărțile pe față cu privire la relația dintre ea și Radu.

Cristina a vorbit despre câștigătorii Marei Finale, implicit despre fostul ei iubit, Radu. Aceasta a mărturisit cât de mult a schimbat-o relația cu el, dar și ce a avut de învățat din toată această experiență.

Cristina, primele impresii despre câștigătorii din Marea Finală

Cristina s-a numărat printre finaliștii celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”. Chiar dacă și-a păstrat speranța că numele ei va fi rostit, a avut sentimentul că Mihaela va fi cea care va pleca acasă cu trofeul, lucru care s-a confirmat ulterior.

Cu toate acestea, acum se simte ușurată că a scăpat de emoții și privind către viitor, reflectează cu bucurie la tot ceea ce îi rezervă acesta.

Citește și: "Și-a dorit un sărut!" Motivul pentru care Julia a sperat până în ultima clipă că va forma un cuplu cu Cosmin. Tânăra a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor de filmat

„Sunt bine, am scăpat de emoții acum că s-a terminat marea finală și mă gândesc la viitorul meu în continuare.(...) Sinceră să fiu, nu am avut emoții atât de mari, pentru că într-un fel mă așteptam ca Mihaela să câștige, mai ales că ea a luat cecul în ultimele săptămâni, dar am avut o mică speranță că poate, poate o să se întoarcă lucrurile în cealaltă parte și o să fiu câștigătoare”,

a mărturisit Cristina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este relația dintre Cristina și Radu, după ieșirea din competiție

Și Radu, fostul iubit al Cristinei, a fost unul dintre câștigători. Cei doi au format un cuplu o bună perioadă de timp, însă tânărul a decis să pună capăt relației. 

Citește și: Apar primele rivalități în Casa iubirii! Doi concurenți din cel de-al treilea sezon o admiră pe Virginia! Aflați ce discuții aprinse se vor isca, marți, 16 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Eu consider că da (n.r. că a iubit în acest sezon) pe Radu l-am iubit, m-am îndrăgostit de el din prima clipă, de când am pășit aici în Casa Iubirii. După momentul în care s-a întâmplat despărțirea noastră am fost dezamăgită și atunci, da, l-aș fi primit înapoi cu brațele deschise și aș fi avut aceeași iubire pentru el, chiar dacă am fost rănită, dar după ce am început eu să mă detașez pentru că mi-am impus eu mie că trebuie să mă detașez, că nu îmi face bine lucrul ăsta și am reușit cumva să mai scad din

iubirea asta și nu să mai fiu îndrăgostită.

N-am eliminat-o de tot, într-adevăr, există acolo un drag, un atașament față de el, dar nu mai e iubire”, a mai adăugat concurenta.