Cristina a fost la testul poligraf! Ce a raspuns blonda la intrebarea 'L-ai inselat pe Guta?' - Raspunsul ei a socat pe toata lumea din platou

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Dupa ce marti a avut parte de o confruntare cu scantei in platoul emisiunii WOWbiz din cauza lui Leo de la Peris, Cristina a lui Guta a venit singura in emisiunea de miercuri seara.

Aceasta a venit in platou pentru ca rezultatele testului cu detectorul de minciuni pe care l-a facut sa demonstreze daca ea a avut dreptate sau a mintit.

"Leo nu e aici, de ce nu a facut testul cu detectorul de minciuni? Poate avea sute de mii de poze cu mine, nud sau nu, asta nu inseamna ca s-a intamplat ceva intre mine si el. Pot fi de oriunde pozele.

De ce nu e aici sa faca lumina? De ce nu a fost la poligraf? Da, recunosc, parintii lui m-au vrut ca nora. E irelevant ca are poze cu mine goala sau nu, nu inseamna ca am facut ceva cu el.

El nu apare in nicio poza, daca el zice ca era cu mine, unde e el? Eu nu trebuie sa dau socoteala nimanui, acolo nu eram cu Guta si puteam sa fac orice, nu? Dar nu s-a intamplat nimic intre noi, nu imi este frica sau teama de Nicolae.

El a plecat la alte femei si m-a lasat. A aparut cu Narcisa a doua zi ce m-a lasat.

Eu il iubesc pe Guta pentru ca este un om modest, atent si se poarta frumos cu mine, nu e vorba de ceva ce face in mod special. Tot ce imi face imi place", a spus Cristina la WOWbiz.

Urmareste momentul in care Cristina a raspuns celor mai incomode intrebari pe WOWbiz.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.