Cristina a izbucnit în lacrimi! Amintirile primului date cu Radu i-au revenit în minte! „Se bate mintea cu inima” Concurenta a refuzat o escapadă romantică la mare alături de partenerul ei

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 iul 2023, 20:21
casa iubirii Foto(4)

Cristina, in lacrimi din cauza lui Radu

Sursa: Captură KANAL D

Cristina și Radu, din nou într-un mare impas! Cristina a refuzat un date romantic la malul marii alături de partenerul ei deoarece fricile sale încă nu s-au vindecat complet! „Tu nu eu nu, unde ajungem?” Iată cum a reacționat Radu!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize, de momente de senzație, de întâlniri uluitoare, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori ii pun la grele încercări mai ales pe cei care formează un cuplu în cadrul show-ului. De curând, Cristina și Radu au discutat cu multă maturitate și au decis să mai dea o șansă relației lor de iubire.

Deși au promis că se vor reapropia treptat și vor încerca din răsputeri să lase în urmă trecutul, în ediția de astăzi, Cristina s-a lăsat din nou pradă amintirilor urâte și a izbucnit în lacrimi, în clipă în care s-a văzut nevoită să refuze un date alături de partenerul ei la malul marii, de teamă că nu cumva istoria să se repete și să ajungă din nou la despărțire.

Cristina a izbucnit în lacrimi! Amintirile primului date cu Radu i-au revenit în minte! „Se bate mintea cu inima”

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Cristina și Radu au trecut prin momente emoționante și triste, deoarece și-au amintit de motivul infantil invocat de Radu care a dus la despărțirea lor. Întrebată de către Andreea Mantea dacă și-ar dori un date alături de Radu, la mare, pentru a se reapropia și pentru a pune din nou bazele unei relații solide, Cristina a răspuns categoric negativ, argumentând că încă se teme de posibilele reacții ale

lui Radu care ar putea duce din nou la despărțirea lor.

Andreea Mantea: Ați merge la mare, la date?

Cristina: Nu, nu! Nu pentru că el m-a refuzat și îl refuz și eu acum!

Andreea Mantea: Radu, Cristina nu vrea date!

Radu: O să vrea! Se alintă și ea!

Cristina: Totul cum vrei tu!

Ionuț: Acum exagerezi Cristina, pe bune! Ori lucrați amândoi la asta, ori nu?

Cristina: Nu, dar nu vreau date!

Radu: Zâmbește și tu puțin! Am înțeles că nu vrei!

Ionuț: A fost o etapă din viața voastră! Acum începe ceva nou! Amândoi deschiși! Dacă începeți!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Radu: Acum dacă o luăm așa... Tu nu eu nu, unde ajungem?

Cristina: Vom vedea!

Radu: Așa sună mai bine! «Vom vedea» îmi place! Sună mai bine!

Andreea Mantea: Vrei la date?

Cristina: Nu! Dar nu am încredere! Suntem apropiați, dar nu mă simt pregătită să merg la date!

În cele din urmă, presiunea imensă, emoțiile puternice și amintirile triste au apăsat pe umerii Cristinei și au determinat-o să izbucnească în lacrimi, dovedind tuturor că sufletul ei încă nu este complet vindecat de rănile provocate în trecut de Radu și încă o mai încearcă îndoieli și bănuieli aprige în ceea ce îl privește pe partenerul ei.

Citește și: Eliminare șocantă în „Casa iubirii”! Aventura Patriciei în emisiune a luat sfârșit. Șiroaiele de lacrimi nu au încetat să curgă: „Consider că am gustat câte un pic din fiecare aromă a acestei emisiuni”

Citește și: Sorin a revenit în „Casa iubirii”, dar fără Nicoleta! Motivul pentru care iubita concurentului din primul sezon a lipsit: „Suntem într-o ruptură”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.