Cristina a lui Guta e terminata: "Puteam sa fiu moarta acum, din cauza geloziei! Nicolae nu m-a agresat, am vrut sa imi fac de cap" - Blonda a sarit sa il bata pe Leo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 23:15

Dupa ce a fost acuzata ca l-a inselat pe Nicolae Guta, Cristina si-a facut aparitia in platoul emisiunii WOWbiz unde a povestit tot ce s-a intamplat.

"Ce mi se intampla nu este normal, sunt niste razbunari si o sa fac o cadere. Sunt prea multe impotriva mea. Eu nu l-am iubit niciodata pe Leo de la Peris, daca il iubeam, ramaneam cu el. El este un om ieftin, de 2 lei, pentru mine nu reprezinta nimic. Nu e un barbat, mai ales la ce face acum. E un maimutoi, uite cum arata. Cand vreodata m-as preta eu la el? Intre el si Guta...

sa fim seriosi, e o diferenta de la cer la pamant. Nu o sa fie niciodata ca Nicolae, rade degeaba.


Cand vreodata o sa fie ca Guta? Ai venit pe spatele lui aici. Pozele lui nu confirma nimic, sunt inversunata pentru ca vrea sa imi distruga relatia cu Guta pe care il iubesc si il respect mult. Se razbuna pentru ca nu a ajuns unde trebuie.
Poate eram moarta acum, nu? Din cauza geloziei, normal... De ce nu s-a gandit acest nesimtit, a vrut sa faca numai rau. Nu vreau sa vorbesc despre asta, dar singurul pe care il iubiesc acum este Guta si nimeni altcineva. Am vrut sa imi fac de cap pentru chestia asta pentru ca mi-a facut mult rau, atat mie cat si familiei mele.


Daca ii era foame, putea sa ne ceara noua bani, nu sa faca afirmatii negative despre mine.
Toata lumea m-a pus la pamant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Pune-te in locul lui Guta, cum putea sa se poarte? A fost terminat, suparat.
Suntem ok, nu suntem bine. Nicolae nu m-a agresat. Guta stia ca am avut o relatie cu el, dar nu il cunostea fizic. Eu i-am zis totul de la inceput. Eu am inceput sa vorbesc cu acest baiat din cauza lui Nicolae pentru ca e gagicar. Cand eram la Petrosani, si-a chemat o fosta la el si ne-am certat." Vezi video cu disputa pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.