Cristina Bălan, dezvăluiri despre sarcina gemelară și cei doi băieței ai ei, care suferă de Sindromul Down: „Există viață și cu Sindromul Down”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 oct 2022, 21:23

Cristina Bălan, dezvăluiri despre sarcina gemelară și cei doi băieței ai ei, care suferă de Sindromul Down: „Există viață și cu Sindromul Down”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Cristina Bălan, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, a vorbit cu sufletul deschis despre ce a însemnat sarcina gemelară pentru ea, dar și despre copiii ei, care suferă de Sindromul Down.

Invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Cristina Bălan, o mare cântăreață din România, a făcut dezvăluiri despre sarcina cu gemeni, despre copiii ei și despre cum reușește să aibă răbdare în educarea lor.

Cristina Bălan, dezvăluiri despre sarcina gemelară

Când Cristina Bălan a aflat că va avea gemeni, pofta ei de cântat s-a risipit.

Motivul nu a fost exact, dar sarcinile gemelare sunt, după spusele ei, complexe și complicate. În prezent, Cristina Bălan are doi băieți gemeni, în vârstă de opt ani, care suferă de Sindromul Down, și urmează să mai nască încă o fetiță în luna ianuarie.

Citeste si: Artista Holy Molly, despre cea mai mare dezamăgire! „Eram foarte nemulțumită de tot” Iată ce i s-a întâmplat la vârsta de 18 ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am aflat de sarcina gemelară. Atunci mi s-a cam stins pofta de cântat, nu știu exact ce s-a întâmplat, sunt lucruri pe care nu le poți explica logic, dar pur și simplu nu mai simțeam să cânt, mă și deranja în abdomen cumva, ceva mă deranja. Sarcinile gemelare sunt complexe și complicate pentru că ele sunt, cumva, o anomalie deja, în sine, dar așa cum am mai spus și vreau să punctez treaba asta iar și iar, pentru că după nouă ani chiar am experiență și pot să vorbesc.

Există viață după Sindromul Down, există viață cu Sindromul Down, contează foarte mult atitudinea, contează foarte mult percepția”, a declarat Cristina Bălan.

Cum se descurcă Cristina Bălan cu răbdarea când vine vorba de copii

Cristina Bălan a dezvăluit și că nu este o mamă perfectă, deși ar vrea și încearcă să fie, pentru că nu are o răbdare de fier când vine vorba de educarea copiilor ei.

Ca orice părinte, cântăreața își mai pierde, din când în când, cumpătul.

Citeste si: Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive, despre tendințele în moda toamnă-iarnă 2022

„Uneori mă dezamăgesc pe mine pentru că nu reușesc întotdeauna să am răbdarea aceea de fier. Cred că orice părinte visează să fie prieten cu copilul și să se înțeleagă, și uneori trebuie să fii părinte înainte de a fi prieten, trebuie să-i impui limite, ori asta este foarte aiurea.

Mie nu îmi place să fac treaba asta, nu îmi place să fac pe șefulețul, și uneori trebuie. Copiii au nevoie de limite. Copiii funcționează așa, cu niște limite impuse, foarte clare, eu cred în educația cu blândețe dar nu întotdeauna îmi iese. Uneori mai ridic tonul, uneori îmi ies din pepeni și am reacții d-astea: «Lasă-mă în pace!», și n-aș vrea. Aș vrea să fiu tot timpul Zen, dar nu îmi iese chestia asta”, a mărturisit Cristina Bălan.