Cristina Bălan s-a îndrăgostit de soțul ei după o lungă perioadă de prietenie. Cântăreața nu ar fi crezut că ar putea să aibă sentimente pentru Gabriel: „Aveam sentimente de iubire pe care le credeam strict platonice”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 iul 2023, 05:50

Cântăreața nu ar fi crezut că ar putea să aibă sentimente pentru Gabriel

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Cristina Bălan este o cântăreață foarte apreciată de la noi din țară. Cântăreața este într-o frumoasă căsnicie cu Gabriel Bălan din anul 2012 și au împreună doi copii, iar altul urmează să vină.

Cristina Bălan, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, a venit în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și a vorbit despre cum a început relația de dragoste dintre ea și soțul ei, Gabi Bălan.

Cristina Bălan și Gabriel Bălan au fost prieteni înainte să fie soți

Cristina Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a început relația eu cu Gabriel. Se pare că, multă vreme, cei doi au fost doar prieteni, iar Cristina credea cu tărie că între ei doi există doar o relație platonică, de prietenie.

Citeste si: Cine își mai aduce aminte de Krishna şi Rukmini, celebrul cuplu de indieni-români! Relația lor amoroasă a luat sfârșit

„Nu știu! Eu eram cea care mereu bătea toba pe chestia asta, că suntem prieteni, adică există prietenie între bărbat și femeie, și chiar cred, în continuare, că există. Se poate, nu este că nu se poate, dar de cele mai multe ori există ceva acolo, care mereu mocnește, dacă îți place atât de mult o persoană încât petreci atât de mult timp cu ea și aveți atâtea lucruri în comun și confidențe și așa mai departe, este foarte periculos să se transforme în altceva”, a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum și-a dat seama Cristina Bălan că vrea să fie împreună cu soțul ei

Cristina Bălan a mărturisit că a realizat că vrea să fie cu Gabriel, soțul ei, în momentul în care și-a pus întrebări despre viitorul ei și despre ce își dorește de la un potențial partener, iar partenerul ei de viață împlinea toate criteriile. 

„De lucrul acesta mi-am dat seama când mi-am adresat niște întrebări referitoare la viitorul meu, la ce-mi doresc de la o relație, ce îmi doresc de la partenerul meu de viață și se pupau multe cu ce regăseam la Gabi. 

Citeste si: Juno, de vorbă cu Alexandra Ungureanu! Ce perioadă de cotitură i-a schimbat acestuia viața. Declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”

(...) Aveam sentimente de iubire pe care le credeam strict platonice și că n-aș putea să simt vreo atracție ludică. S-a întâmplat și treaba asta brusc, brusc de unde, ți-am spus, era așa, ceva, mocnea, brusc s-a aprins!”, a mai povestit Cristina Bălan.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?