Cristina Balan si sotul ei, Gabriel, au primit trofeul "Meriti 10"! Cei doi au devenit un model pentru toti parintii dupa ce au refuzat sa renunte la gemenii diagnosticati cu sindromul Down

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2017, 10:42

Cristina Balan a starnit multa valva, in momentul in care a anuntat ca motivul pentru care a decis sa participe la un concurs de talente, a fost pentru copiii ei, gemenii Toma si Matei, diagnosticati cu sindromul Down.

In ciuda faptului ca au fost avertizati inca din timpul sarcinii de boala cu care se vor naste micutii Cristina si Gabriel au ales sa le ofere sansa la viata. Cei doi se ocupa in permanenta de cresterea lor, despre care vorbesc cu foarte mare dragoste.
"Suntem doi parinti de doi. Nu suntem de zece, suntem de doi. Sindromul Down, D, vine de la Sidnromul Dragostei. Pentru ca asa este, sunt foarte iubitori", a spus Gabriel, sotul artistei.


"De la copii avem toata aceasta putere. Copiii ne-au facut sa renastem. Pentru prima oara am simtit ca vatiata noastra are un scop. Ei sunt precum o extensie de-a noastra. Ei sunt mult mai curati. Nu ma refer doar la copiii cu sindromul Down, dar in general, micutii au aceasta puritae, aceasta incredere in oameni. Dar mai ales in cazul copiilor cu sindromul Down, acestia au o crestere nemarginita in oameni.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.