Cristina Bâtlan, la un pas de a-și pierde fiul: „Au vrut să-l arunce” Ce scria pe fișa de externare atunci când copilul acesteia avea doar 800 de grame la naștere

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iul 2024, 16:06

Cristina Bâtlan a trecut prin momente cumplite la nașterea fiului său

Sursa: Captură YouTube

Cristina Bâtlan a fost invitată duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta a atins mai multe subiecte, printre care și momentul în care aproape și-a pierdut fiul la naștere.

Cristina Bâtlan a vorbit îndurerată despre cel mai dificil moment din viața sa: nașterea prematură a fiului său. Medicii nu i-au dat nicio șansă la supraviețuire, însă Cristina și soțul ei au luptat până în ultima clipă pentru ca micuțul să trăiască.

Citește și: Câți bani a făcut Cristina Bâtlan din afacerea cu pantofi: „Îmi pot permite orice” Suma estimată se ridică la zeci de milioane de euro

Cristina Bâtlan a născut prematur, la doar 5 luni jumătate

Cristina Bâtlan este femeie de afaceri încă de la vârsta de 18 ani.

Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai. Pe lângă realizările din industria care a făcut-o celebră, Cristina investește de peste 10 ani în proiectele tinerilor antreprenori și, în 2023, a lansat propriul business de skin care.

Întâi de toate, Cristina Bâtlan este mamă. Femeia de afaceri a vorbit și despre unul din cele mai dificile momente din viața sa, nașterea prematură a fiului ei. 

Anul 2004 ar fi trebuit să fie cel mai fericit an al ei, pentru că urma să devină mamă. Din păcate, viața nu i-a oferit doar bucuria maternității, ci și disperarea că și-ar putea pierde copilul nou născut.

După numai 5 luni și jumătate de sarcină, Cristina a adus pe lume un băiețel care a cântărit la naștere puțin peste 800 de grame. A trăit atunci momente cumplite, pentru că medicii nu i-au dat nicio șansă și l-au declarat viu abia după 3 zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

„Medicii au vrut să-l arunce la gunoi. Nu voiau să-l bage în incubator. Pe externarea din spital scria „avort”.

Cristina și Roberto au obținut transferul la un alt spital, a fost operat de urgență și i-a fost salvată vederea.

„Nu mi-am pierdut speranța, am luptat să supraviețuiască, însă atunci când primești tot felul de informații de la medici, cum că n-are nicio șansă sau că are o hemoragie cerebrală de gradul 5, nici nu știi ce să faci.

Nu știi ce să-ți dorești și cum să-ți dorești mai repede. De fapt, nimeni nu îți spune adevărul.

Cred că tu, ca părinte, ești foarte atașat și subiectiv și nu cred că gândești obiectiv. Pe fișa de externare scria că am avortat. Teoretic, dacă plecai acasă, nu mai aveai nimic, dacă țineai cont doar de această informație, de acest diagnostic.

Roberto a spus că eu am o genă foarte puternică. Niciunul din noi nu a fost bolnăvicios și am zis că dacă seamănă cu noi, o să reziste,” a mărturisit Cristina Bâtlan.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici: