Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2024, 14:41

Întrebările adresate invitatei lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D vor dezvălui aspecte inedite și personale din viața și cariera Cristinei Bâtlan.

Cristina Bâtlan vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D. Cristina Bâtlan a pus bazele primei sale afaceri la doar 18 ani și, după trei decenii de activitate neîntreruptă, numele său este sinonim cu succesul în afaceri la feminin. Fondatoarea și proprietara unor fabrici de pantofi și marochinărie, Cristina Bâtlan deține și 23 de magazine în România și în străinătate, în metropole precum New York, Paris sau Dubai.

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Pe lângă realizările din industria care a făcut-o celebră, Cristina Bâtlan investește de peste 10 ani în proiectele tinerilor antreprenori și, în 2023, a lansat propriul business de skin care.

Cristina Bâtlan este mamă și e divorțată, iar despre provocările din viața personală va vorbi, de asemenea, în emisiune.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Cristina Bâtlan! Câți bani face pe lună una dintre cele mai bogate antreprenoare din România

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”

Întrebările adresate invitatei lui Denise Rifai în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D vor dezvălui aspecte inedite și personale din viața și cariera Cristinei Bâtlan, oferind telespectatorilor ocazia să cunoască mai bine femeia din spatele brandului de succes.

Citește și: Câți copii are Cristina Bâtlan! Ce afacere conduce fiul acesteia la doar 20 ani

“Cum este să fii în pantofii Cristinei Bâtlan?”, “V-ați fi aventurat în afaceri singură?”, “Ați regretat ca ați renunțat la facultate?”, “V-ați reglat conturile cu Cătălin Botezatu?”, “V-ați pierdut vreodată speranța că

fiul dvs. va supraviețui?”, “Ati ezitat să-i dați papucii fostului soț?”, “Cum ați scăpat de aroganță?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Cristinei Bâtlan in ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

 


Rebecca de la Casa iubirii izbucnește în lacrimi amare, după o ceartă aprigă cu Antoni. Ce se întâmplă între cei doi tineri?