Cristina Cioran: “Am ponton si caiac…”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

De mai bine de un an, de cand locuieste la Snagov, Cristina Cioran si-a schimbat radical stilul de viata.

 

Cristina Cioran: “Am ponton si caiac…”
De mai bine de un an, de cand locuieste la Snagov, Cristina Cioran si-a schimbat radical stilul de viata. Daca in trecut, atunci cand mergea in vizita la prietenii din vecinatate, vedeta Kanal D se deplasa cu masina, acum, ea foloseste … caiacul.
“De un an locuiesc pe malul lacului Snagov. Costurile sunt mai mari, dar ne-am acomodat si imprietenit cu vecinii.
Am ponton si un caiac imprumutat de la o prietena. Pacat ca nu pot merge cu el si la serviciu!”, spune Cristina Cioran.
Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

Daca in trecut, atunci cand mergea in vizita la prietenii din vecinatate, vedeta Kanal D se deplasa cu masina, acum, ea foloseste … caiacul. 



De un an locuiesc pe malul lacului Snagov. Costurile sunt mai mari, dar ne-am acomodat si imprietenit cu vecinii. Am ponton si un caiac imprumutat de la o prietena. Pacat ca nu pot merge cu el si la serviciu! ”, spune Cristina Cioran. 

Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “ Draga mea prietena ”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.00,
la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.