Cristina Cioran: "Anna Lesko este senzuala si cand sulfa in balon!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:44

Artista Anna Lesko a venit astazi, 13 iunie, la “Draga mea prietena” pentru a face “terapie prin ras” alaturi de psihoterapeutul Monica Burcea.

“Anna Lesko este senzuala si cand sulfa in balon!” – a spus Cristina Cioran despre artista care executa una dintre tehnicile terapiei prin ras.

Invitata in emisiune pentru a ne invata cat de benefic este rasul, Monica Burcea, psihoterapeut de formare psihanalitica si trainer formator, fondator al Centrului de terapie prin ras Mandarin, a tinut sa evidentieze beneficiile rasului asupra organismului:  “Rasul are multe virtuti curative pe care noi, oamenii, nu le stim in totalitate.

Rasul elibereaza in sange endorfine, oxigeneaza creierul, ajuta circulatia sangvina, imbunatateste activitatea inimii si este molipsitor. (…) Autoironia este prima etapa in a trece de teama de penibil”, spune psihoterapeutul  Monica Burcea.

Anna Lesko a urmat cu strictete pasii terapiei, artista executand pe rand “exercitiile”: si-a masat lobul urechii, s-a tras de nas si a. Despre cat de mult rade Anna Lesko, ne spune chiar ea:  “Eu rad foarte mult in fiecare zi.

Rad chiar si de mine.  Rad mereu pentru ca mie imi place sa glumesc. Imi place foarte mult sa gesticulez cand vorbesc si atunci cand fac asta, atmosfera este mult mai savuroasa si animate cand povestesc ceva"
– a spus artista

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Urmariti “ Draga mea prietena ”, cu Paula Chirila si

Cristina Cioran, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D