Cristina Cioran catre Radu Mazare: "Urmeaza sa ma casatoresc. Vrei sa fii nasul meu de casatorie?"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:16

Prinsa intr-un dialog foarte viu, despre zodii, cu Radu Mazare, edilul Constantei, invitat astazi in emisiunea “Draga mea prietena” de la malul marii, Cristina Cioran a lansat o veste si o propunere neasteptate. “(…) Urmeaza sa ma casatoresc. Vrei sa fii nasul meu de casatorie?”.

Radu Mazare a replicat ca a fost nas de cununie o singura data si ca isi doreste ca astfel de experiente spirituale sa se limiteze la acea nunta din trecut.  

 

Radu Mazare: “Fiul meu nu este beizadea!”

Edilul Constantei a venit la “ Draga mea prietena ” insotit de fiul sau, Raducu Mazare,  si a incercat sa demonteze “legenda” conform careia ar avea un baiat de bani gata.



"Isi plateste chiria, v-am spus ca fiul meu nu este beizadea!", a afirmat edilul." Stau intr-un apartament cu doua camere, asta nu are legatura cu tatal meu,  platesc o chirie", a spus si Mazare junior. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Nu

ratati in fiecare zi, de la 10.00, in direct din Mamaia, emisiunea “Draga mea prietena ”, prezentata de Cristina Cioran si Paula Chirila, la Kanal D.  

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.