Cristina Cioran, darnica de sarbatori cu iubitul: "M-am simtit minunat de Mos Nicolae!" 

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Cristina Cioran a fost un Mos Nicolae generos pentru iubitul ei, Traian.

 

Cristina Cioran, darnica de sarbatori cu iubitul
Cristina Cioran a fost un Mos Nicolae generos pentru iubitul ei, Traian.
Vedeta Kanal D i-a adus exact cadoul pe care acesta si l-a dorit, chiar daca a fost nevoita sa il caute aproape o zi intreaga prin magazinele de specialitate.
“Anul acesta m-am simtit minunat de Mos Nicolae! Am primit exact ce imi doream, adica un tatuaj in forma de porumbel, iar eu, la randul meu, i-am daruit iubitului meu cadoul pe care si-l dorea.
Traian este rocker, ca si mine de altfel, si i-am cumparat un tricou cu tinte speciale, pe care el mi-l descrisese cu lux de amanunte in ultima vreme!
E adevarat ca a trebuit sa-l caut cam mult prin magazine, dar a meritat! Important este ca el s-a bucurat ca un copil cand l-a vazut dimineata in dreptul ghetelor!”, a spus Cristina Cioran
Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10.00,
la Kanal D.

Vedeta Kanal D i-a adus exact cadoul pe care acesta si l-a dorit, chiar daca a fost nevoita sa il caute aproape o zi intreaga prin magazinele de specialitate. 

Anul acesta m-am simtit minunat de Mos Nicolae! Am primit exact ce imi doream, adica un tatuaj in forma de porumbel, iar eu, la randul meu, i-am daruit iubitului meu cadoul pe care si-l dorea.

Traian este rocker, ca si mine de altfel, si i-am cumparat un tricou cu tinte speciale, pe care el mi-l descrisese cu lux de amanunte in ultima vreme! E adevarat ca a trebuit sa-l caut cam mult prin magazine, dar a meritat! Important este ca el s-a bucurat ca un copil cand l-a vazut dimineata in dreptul ghetelor! ”, a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “ Draga mea prietena ”, de luni pana vineri, de la ora 10.00,
la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.