Cristina Cioran despre cele mai mari "pacate" ale unei femei! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 04:00

Cristina Cioran, colega de prezentare si buna prietena a Paulei Chirila la emsiunea "Draga mea prietena" a dezvaluit ce pacate poate comite o femeie, din punctul ei de vedere.

 Cristina Ciran a acordat un interviu pentru revista "Click pentru femei" in care a marturisit care ar fi "pacatele" unei femei atunci cand vine vorba de relatia cu partenerul de viata. 

In primul rand as vorbi despre "pacatul curiozitatii". Femeia este atat de curioasa, incat nu se poate abtine sa nu "coteleasca," sa nu afle ea totul, chiar daca raspunsul nu o ajuta la absolut nimic.
Ba, dimpotriva, ii incarca memoria. De exemplu, daca el o inseala pe ea, ea nu intreaba "De ce ai facut asta?".  Femeia intreaba "Cine e ea?". Dupa asta, se dezvolta alte curiozitati:" E mai buna ca mine?" "Vorbeste mai mult ca mine?" "Tace mai mult ca mine" si apoi vine intrebarea "De ce?", la care probabil niciun partener nu poate raspunde. 


Cristina a mai vorbit despre pacatul unei femei care isi pierde feminitatea: Urasc feminismul prost inteles, care a imbracat femeia in pantaloni.
A imbracat-o in pantaloni ca sa ii fie mai "comod" si ca sa faca fata barbatului. Dar i-a dat si "pozitia" barbatului, i-a schimbat si atitudinea feminina in una masculina. Asta cred eu ca e un mare pacat...

Lipsa de diplomatie: Mama m-a invatat un lucru: Zi ca el si fa ca tine! Ei, daca femeia uita lucrul acesta, s-a dus! Totul se transforma intr-o cearta.
Chiar spunea cineva, la noi in emisiune: Ce vrei, Sa ai dreptate sau sa fii fericita?"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.