Cristina Cioran s-a lasat de fumat in Anglia

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Dupa ani in care a fost o fumatoare inraita, Cristina Cioran a reusit sa se lase de tigari, pe parcursul unei vacante.

"M-am pregatit mental mult timp in dorinta de a ma lasa de fumat la un moment dat! Eram sigura ca intr-o zi am sa reusesc sa imi infrang dorinta de a-mi aprinde o tigara si mi-am indus mereu ideea ca trebuie sa fac acest pas! Anul trecut, cand am fost la sora mea in Anglia, mi-am luat la mine doar doua pachete de tigari! Acolo insa nu se fumeaza, legea este extrem de stricta in privinta asta, iar eu nu am putut sa-mi mai satisfac viciul!  Dupa trei saptamani de vacanta britanica, atunci cand m-am intors in tara cu pachetele nedesfacute,

am amanat momentul de a incerca sa trag un fum, ba mai mult, am dat cele doua pachete cadou, iar de atunci nu mai  fumez",  a declarat actrita.

Cristina Cioran modereaza, alaturi de Paula Chirila, de luni pana vineri, de la ora 10.00, emisiunea “Draga mea prietena” la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Afacerea din care Vali Vijelie are un venit pasiv. Cum procedează artistul atunci când face noi achiziții. “Orice cal ajunge gloabă. Am zis că trebuie să fac și eu ceva.”