Cristina Cioran și-a ciopârțit singură părul după despărțirea de iubitul mai tinerel! Videoclipul care i-a lăsat mască pe urmăritori: „Te-am iubit așa cum am știut”

Autor: Laura Macovei

Cristina Cioran și-a ciopârțit singură părul după despărțirea de iubitul mai tinerel! Videoclipul care i-a lăsat mască pe urmăritori: „Te-am iubit așa cum am știut”

Sursa: Cristina Cioran TikTok

Cristina Cioran a apărut în fața internauților într-o ipostază cu totul neașteptată. Blondina își taie părul în direct, în timp ce fredonează versurile unei piese de dragoste.

Cristina Cioran s-a filmat pe rețelele sociale în timp ce își ciopârțește părul, videoclipul lăsându-i cu gura căscată pe internauți. Vedeta fredonează în tot acest timp versurile unei cunoscute piese de dragoste. 

Cristina Cioran și-a ciopârțit singură părul după despărțirea de iubitul mai tinerel

Cristina Cioran, cunoscută ca actriță și prezentatoare TV, s-a distanțat de proiectele de televiziune în ultima perioadă. În viața personală, la vârsta de 46 de ani, are o fiică în vârstă de 3 ani, pe nume Ema, din relația cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran este activă pe rețelele sociale, iar ultimul său clip i-a șocat pe cei care o urmăresc. 

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal de proporții în plină stradă: „Te-ai dus cu țăranca aia” Actrița a răbufnit

Vedeta a postat un clip în care se filma în timp ce își tunde singură părul în fața oglinzii.

Această acțiune a stârnit interesul și preocuparea fanilor săi, mulți dintre aceștia speculând că ar putea trece printr-o perioadă dificilă. Observând gesturile sale în diferite videoclipuri, internauții au început să facă diverse presupuneri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Te-am iubit, Te-am iubit așa cum am știut. Te-am iubit atât de tare, cât de mult am fost în stare. Nu ca în filme, după cum ai visat,” spune aceasta într-o filmare de pe TikTok.

@kikicioran Te am iubit @Delia Matache Official #shot #followers ♬ original sound- kikicioran

Ce spune Cristina Cioran despre relaţia cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a dezvăluit că în prezent are o relație chiar mai bună cu fostul său partener decât în perioada în care erau împreună. Ea a subliniat că își dorește ca Alex Dobrescu să aibă o relație sănătoasă cu fiica lor și, chiar dacă au decis să meargă pe căi diferite, ei rămân în contact și se întâlnesc destul de des.

„Cu Alex am o relație foarte bună. Este tatăl Emei. Îmi este foarte ușor să vorbesc cu tine despre asta, pentru că și tu ai fată și știi cât de puternică este legătura tată-fiică. Pentru mine, așa cum tatăl ei o va trata pe ea, așa va știi că este normalitatea. Dacă va fi iubită, respectată, alintată, așa va căuta un bărbat, pe profilul acesta și eu asta îmi doresc.

Eu îmi doresc ca el să fie un tată perfect pentru ea.

Noi avem o relație mai bună acum, de cât atunci când eram împreună. Este totul mult mai clar. Nu sunt mamă singură, noi suntem părinți. Noi nu locuim împreună, dar facem lucruri împreună. Ieșim împreună, luăm masa împreună, filmează cu mine la „Mămici de pitici”. De ce? Pentru că este un tip inteligent. Faptul că nu ne-am înțeles noi este altceva, dar prieteni putem să fim. Eu nu am dușmani. Pe mine nu o să mă auzi niciodată că vorbesc de trecut. Trecutul este trecut și nu mai există, doar anumite chestii care s-au întâmplat și nu le poți evita în discuție.  Primul iubit din viața mea l-am avut la vârsta de 18 ani jumătate. Nu îmi place să discut despre trecut și nu este vorba că sunt conservatoare sau am frustrări, dar sunt chestii personale și care nu se discută”, a spus Cristina Cioran în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.