Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal de proporții în plină stradă: „Te-ai dus cu țăranca aia” Actrița a răbufnit

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 04 ian 2023, 18:15

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au aruncat cuvinte grele în plină stradă

Sursa: Facebook Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în plină stradă. Cei doi foști parteneri și-au aruncat vorbe grele. De la ce a pornit totul?

Nu mai este o surpriză că Alex Dobrescu și Cristina Cioran nu pot ajunge la un consens după despărțire. Se pare că lucrurile nu merg deloc bine între cei doi, recent, actrița și fostul ei partener au avut o ieșire nervoasă în plină stradă. Și-au aruncat vorbe grele în văzul tuturor.

Cristina Cioran și Alex Dorbescu, scandal în plină stradă, sub ochii trecătorilor

Recent, actrița a dezvăluit că nimic nu o mai poate readuce în brațele fostului partener, aceasta fiind decizia ei definitivă.

Astăzi, Cristina Cioran s-a întâlnit cu Alex Dobrescu, în timp ce era cu fiica lor. Deși totul părea că merge foarte bine între ei, au stat de vorbă și au făcut poze, însă la un moment dat, totul a degenerat și s-au luat la ceartă, potrivit spynews.ro. 

Se pare că actrița iar fi cerut socoteală fostului partener în legătură cu seara de Revelion, unde cei doi s-au întâlnit la restaurant, iar Alex Dobrescu era însoțit de o anumită domnișoară.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Te-ai dus cu țăranca aia!”, i-a reproșat Cristina Cioran lui Alex Dorescu.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj tranșant pentru fostul iubit, Alex Dobrescu, după ce s-a afișat cu o altă femeie: ”Fiecare om are dreptul”

Alex Dobrescu a încercat să o împace pe Cristina Cioran după ieșirea nervoasă în stradă 

După cearta aprinsă din stradă, Cristina Cioran a intenționat să plece, fiind extrem de nervoasă, însă, la scurt timp, s-a întors către Alex și au plecat împreună.

Alex Dorbescu a încercat să-și împace fosta parteneră luând-o în brațe și pupând-o, semn că el mai speră la o împăcare. Cei doi, împreună cu fiica lor, dar și prietenul lui Alex Dobrescu s-au mai plimbat pe străzile Capitalei și apoi s-au retras la un restaurant. Mai târziu, Alex Dobrescu și fosta lui iubită și-au luat la revedere de la bărbatul care i-a însoțit și au plecat împreună. 

Citește și: Cine este noua iubită a lui Alex Dobrescu. Bărbatul și Cristina Cioran și-au spus adio în urmă cu doar câteva săptămâni

Deși au o relație tensionată, se pare că Alex Dobrescu și Cristina Cioran nu-și pot spune adio în totalitate, deși actrița a dezvăluit că nu vrea să se mai împace cu tată fiicei ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.