Cristina, copleșită de emoții! Radu i-a pregătit o surpriză de senzație! Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în camera roșie! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2023, 20:52
casa iubirii Foto(4)

Cristina, emotii teribile in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Radu a pus la cale o surpriză de proporții pentru Cristina! Tânărul a așteptat cu nerăbdare reacțiile Cristinei! „Îmi este foarte drag în anumite momente mai ales când ne vedem!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente spectaculoase, concurenți aflați în căutarea jumătății ideale, întâlniri romantice, surprize de pomină, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni aprige iscate din gelozie sau orgoliu. În cazul concurenților Cristina și Radu, care au ajuns la despărțire din motive aparent infantile, lucrurile au reînceput să se așeze și cei doi sunt din ce în ce mai aproape de o dulce împăcare.

Radu a pus la cale o surpriză pentru Cristina! Tânărul a așteptat cu nerăbdare reacțiile Cristinei

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Radu și-a luat inima în dinți și i-a pregătit Cristinei un cadou-surpriză pe care l-a lăsat în camera roșie, acolo unde el a preferat să nu își facă apariția, tocmai pentru a nu spori din nou presiunea pe umerii fostei lui iubite.

Vizibil emoționată, Cristina a pășit în camera roșie și a descoperit cu bucurie și entuziasm cadoul din partea lui Radu. Mai întâi aceasta s-a bucurat de un trandafir superb așezat într-un suport special, iar apoi a zărit sub ușa un plic roșu și l-a deschis curioasă să afle ce anume i-a mai pregătit Radu.

Tânăra a fost întrebată în câteva rânduri de către echipa de producție ce simte în acele momente după ce a văzut surprizele din partea lui Radu și totodată tânăra a fost întrebată și dacă mai are sentimente pentru fostul ei

partener.

„Sincer! Sunt foarte emoționată după surpriză asta! Chiar nu mă așteptăm să primesc asta din partea lui acum! Apreciez mult și da, el chiar face eforturi că să ne împăcăm, că să îmi recâștige încrederea și apreciez asta, chiar dacă mă supără! Deși mă supără, îmi este foarte drag în anumite momente, mai ales când ne vedem! Și îmi vine să îl cuprind, să îl sărut pe obrăjorii aia pufoși! Poate dacă am petrece mai mult timp împreună și nu m-ar mai supără, poate ar fi altfel situația!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cred că mai sunt puțin îndrăgostită de el, că altfel nu îmi explic asta! Când trec mai multe zile în care nu ne vedem și ne vedem aici în casă îmi este foarte dor de el! Dat totuși nu am încredere deplină în ceea ce va fi între noi și dacă va fi bine sau nu! Dar asta nu avem cum să știm clar! Îi mulțumesc mult de tot pentru cadoul pe care mi l-a cumpărat acum și pentru toate momentele în care m-a făcut să zâmbesc!”,

a spus Cristina.

Citește și: „Așa a fost și în relația pe care am avut-o, pe mine m-a ținut în lanț mereu”. Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de suferința din fosta relație! Antoni i-a adus aminte de trecut după ce a făcut o glumă

Citește și: „Eu cred că undeva, acolo, l-ai iertat”. Cristina a tremurat de emoție când a dansat cu Radu în camera roșie! Fericirea Cristinei n-a trecut neobservată de fete

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.