Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare din cariera sa! Aceasta a vorbit despre harul cu care este înzestrată: ,,Aș putea să aflu data morții cuiva... și chiar a murit”

Autor: Diana Ghita

Cristina Demetrescu „În oglindă 

Sursa: Captură YouTube

Renumitul astrolog, Cristina Demetrescu, este invitatul special din următoarea ediție a emisiunii „În oglindă”, difuzată luni, de la ora 19:00.

Cristina Demetrescu va apărea luni, pe 9 octombrie, la emisiunea „În oglindă moderată de Mihai Ghiță. Edițiile acesteia pot fi vizionate pe canalul de YouTube theXclusive.

Abilitățile astrologului Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu este un cunoscut astrolog din România. Aceasta face diverse previziuni despre fiecare zodie în parte, dar și despre ceea ce îi așteaptă pe oameni în viitor.

În cadrul emisiunii „În oglindă , Cristina Demetrescu va vorbi despre viteza cu care intuiește aspecte din viețile oamenilor. Aceasta dezvăluie că, de multe ori, nici nu mai este nevoie să consulte astrograma, căci simte direct ce o așteaptă pe respectiva persoană.

„Viteza asta a mea este imprimată și intuiției. Uneori văd sau simt mai repede decât citesc o astrogramă.”,

spune Cristina Demetrescu.

Citește și: "Mă bătea cu pumnii, cu picioarele" Simona Trașcă, dezvăluiri dureroase despre momentul în care a vrut să-și ia viața

De asemenea, astrologul aduce în vedere faptul că i se întâmplă același lucru și când are o informație despre cineva. Aceasta are previziuni despre destinul omului înainte de a interpreta datele obținute despre el.

„Să spunem că dau o informație, problema este că eu văd înainte de a o calcula.”, relevă astrologul, în cadrul emisiunii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă pare o abilitate pe care mulți și-ar dori-o, aceasta vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute. Fiind conectată la ceea ce ține de supranatural, Cristina Demetrescu dezvăluie faptul că în spațiul ei energetic pătrund diverse entități. Acest fenomen i se întâmplă, mai ales, noaptea, fiind o etapă care favorizează întrepătrunderea lumii noastre cu sfera supranaturală.

„Am hotărât că eu voi dormi toată viața cu becul aprins, pentru că nu am chef să stau să iau contact cu tot felul de lucruri care m-ar fi paralizat de frică.”,

adaugă Cristina Demetrescu.

Citește și: Narcisa Guță a recunoscut! Cu cine s-a bătut aceasta? „Răzbunare pentru băiat! Am stat 4 zile în arest”

Cristina Demetrescu poate afla chiar și data morții cuiva

Astrologul va fi întrebat și despre arta ghicitului, iar urmează să explice faptul că ea ghicește la modul intuitiv, considerând-o ca pe o putere cu care este înzestrată.

Însă aceasta aduce în vedere faptul că ghicitul poate fi sub mai multe forme, precum cel în cărți sau chiar cu ajutorul elementelor naturale.

„M-ai întrebat de ghicit. Pot s-o folosesc și ca pe o formă de divinație. Divinație înseamnă și tarot.(...) Spre exemplu Nostradamus ghicea în apă.”, adaugă astrologul.

Întrebată despre cum se poate afla momentul morții cuiva, Cristina Demetrescu spune că, în astrologie, există o teorie care tratează acest subiect. Totodată, astrologul mai explică faptul că și ea este înzestrată cu harul de a intui sfârșitul cuiva. Aceasta a avut chiar și cazuri în care cel căruia i-a ghicit a murit exact la momentul intuit de ea.

„Există o tehnică în astrologie, numită direcții primare, care tratează foarte superficial aceste lucruri. Pot să calculez până la moartea unui om ce se întâmplă cu el. Am avut cazuri în care am văzut că omul ăla moare și atunci am strigat, pur și simplu, vrei să mori? Iar persoana chiar a murit.”,  va povesti Cristina Demetrescu în cadrul interviului.

Citește și: România arhaică! Carul cu boi, tabloul viu din România de astăzi! Iată cum își lucrează pământul o mână de oameni dintr-un sat uitat de timp, în Munții Buzăului! „Ăsta-i traiul nostru!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.