Cristina Dorobanțu a făcut anunțul: Cine este cuplul câștigator de la "Puterea dragostei" în această lună

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 nov 2020, 09:59

Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat care este cuplul castigator din aceasta lună de la Puterea dragostei.

A fost o lună agitată la Puterea Dragostei  și nici acum lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma editia de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei. Cu toate acestea, a fost desemnat și un cuplu favorit în această lună.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

Cristina Mihaela anunta cuplul favorit al lunii!

Cristina Mihaela Dorobanțu, frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat în seara zilei de sâmbătăt, 28 noiembrie, cine este cuplul favorit al lunii, în show-ul de la Kanal D.

În urma voturilor primite, cuplul favorit al lunii este format din Mădălina și George.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"George, Mădă, veniți lângă mine! George și Mădălina, sunteți pentru prima dată aici. Deși data trecută ați fost foarte drăguți, ați fost foarte aproape de cec, dar l-au câștigat Andrada și Alex, care acum, din păcate, nu mai formează un cuplu. Cât despre voi, vă felicit dragii mei, aceștia sunt banii voștri", a anunțat frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, Cristina Mihaela Dorobanțu.

George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu inedit în casa iubirii de la Kanal D. Bărbatul a trecut peste relația cu Mona și i-a dat o șansă Mădălinei. Cei doi nu ezită să-și expună relația în fața tuturor.

Fanii emisiunii de la Kanal D sunt uimiți de iubirea dintre cei doi și le urează cât mai mult timp împreună.

În cazul în care nu reușești să fii în fața televizorului începând cu ora 19:00, trebuie să știi că "Puterea dragostei", una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, poate fi urmărită și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.  Ai nevoie doar de un telefon, un laptop sau o tabletă care să fie conectate la internet.