Cristina Dorobanţu se va afla la pupitrul Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până vineri; Silvia Ionita prezintă sâmbătă şi duminică Ştirile Kanal D de la 12:00 şi 18:00

Author: Diana Tilă

Cristina Dorobanţu va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 12:00, începând de săptămâna viitoare.

 Începând de săptămâna viitoare, Cristina Dorobanțu se va afla la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00, de luni până vineri, aceasta urmând să le aducă telespectatorilor cele mai relevante informaţii ale zilei din timpul săptămânii, de la orele prânzului.

Citește și: Ilinca Obădescu a ales să facă o schimbare importantă în viaţa profesională

Cine sunt prezentatorii Ştirilor Kanal D 

În weekend, Ştirile Kanal D, atât cele de la ora 12:00, cât si cele de la ora 18:00, vor fi prezentate de Silvia Ioniţă. Până în prezent, la pupitrul Ştirilor de la ora 12:00 de sâmbătă şi duminică se afla Cristina Dorobanţu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Grupajele informative ale Kanal D le aduc in continuare telespectatorilor cele mai importante informații de pe agenda publică, prin intermediul Ştirilor de la ora 09:00, prezentate în fiecare zi, de luni pana vineri, de Simona Pătruleasa, al Ştirilor de

la ora 19:00, prezentate de Christian Sabbagh, de luni până vineri, şi al grupajelor informative Kanal D de weekend, oferite telespectatorilor de Silvia Ioniță, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 12:00 şi de la 18:00.

Ştirile Kanal D rămân un reper al informațiilor relevante de pe agenda zilei, cu o echipă de profesioniști, atât în fața cât şi în spatele camerelor de filmat, animați de misiunea de informa corect un public  eterogen, tot mai exigent. 

Citește și: Premii pentru Kanal D și Kanal D2, aseară la Gala Performanței și Excelenței