Cristina, fosta iubita a lui Nicolae Guta a avut parte de surpriza vietii ei! Regele manelelor a intrat in platoul WOWbiz cu limuzina si a umplut-o de cadouri! Cum a reactionat blonda

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:28

Cristina, fosta iubita a lui Nicolae Guta, a avut parte de o surpriza de proportii in direct.

Manelistul vrea sa se impace cu blondina, iar pentru a-i intra din nou in gratii a venit cu limuzina in platoul emisiunii. Cristina a fost legata la ochi, iar cand a scos esarfa, artistul a intrat pe poarta din spate a platoului cantand melodia creata special pentru blondina.

"Sunt ok. N-am mai vorbit cu el. A facut multe greseli. Nu ne-am controlat prea mult unul pe altul.

Mi-e dor de el, mi-e dor sa-i spun iubi, dar mai avem de reglat anumite chestii. E important ca sa stie ce are de facut, pe ce loc sunt eu.

E important sa fiu acolo, in inima lui. Vreau sa nu mai vorbeasca cu nimeni, decat ce are de vorbit, sa nu discute alte chestii in afara de copii, probleme. Stie el ce trebuie sa faca sa ne impacam.

Nu conteaza pentru mine bijuteriile. Degeaba am de toate daca nu ne intelegem. Daca eram cu el pentru bani acum as fi avut in cont cateva zeci de mii de euro. Eu u pot sa stau cu o persoana pentru bani. Nu pot sa stau in pat, sa-l sarut, sa fac dragoste. Trebuie sa ai dragoste sa poti sa parcurgi atatea luni de zile",
a povestit Cristina.

Cristina s-a emotionat sa-l vada pe manelist facand atat de multe lucruri pentru ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"La noi tiganii bijuteriile sunt un fel aparte de a spune te iubesc. E un gest, o valoare sufleteasca mare. In momentul in care ne despartim nu e normal ca unul dintre lucrurile pe care i le-am oferit din dragoste si iubire sa ramana la ea", a spus Nicolae Guta.

Vezi cu ce cadouri a surprins-o Regele Manelelor pe Cristina, pe WOWbiz.ro!

 

Taguri: