Cristina Herea si-a lansat cartea "Romania de culise" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 08:25

Cristina Herea si-a lansat joi seara cartea "Romania de culise", o radiografie a societatii romanesti realizata prin intervievarea unor personaje din diferite domenii: de la politic pana la economic, social si cultural.

"Am incercat ca ofer publicului o radiografie sociala si m-am gandit ca nu sunt foarte multe lucruri neaparat care sa ma recomande pentru acest lucru si atunci am incercat sa aleg elite intelectuale, dar si morale, care sa raspunda la niste intrebari ce au legatura cu viata lor privata dar si cu controversele extrem de mediatizate dar mai niciodata finalizate. Asa incat am oferit practic un drept la replica multora dintre persoanele intervievate acolo", a spus Cristina Herea.

 

Printre cei care au contribuit la realizarea cartii au fost Adrian Nastase, Paula Iacob, Gilda Lazar, Sebastian Ghita, Sorin Rosca Stanescu, Andreea Marin, Andrei Tinu si Mioara Roman.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"A

foste extrem de greu sa ajung la aceste nume mari pentru ca exista reticenta elitelor intelectuale si culturale de a nu le fi distorsionate dezvaluirile, mai ales ca ma recomanda o presa mondena si eram recunoscuta pentru dezvaluirile senzationale si extraordinare"
, a declarat Cristina Herea.

 

Ea spune ca nu si-a dorit exclusivitati ci adevarul din spatele faptelor impuse de o societate despre care crede ca este usor manipulata.

 

Taguri: