Cristina ICH, declaratie de dragoste inedita pentru Bursucu! Uite cum il da gata pe prezentatorul de la "Roata Norocului”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Editor Web: Iurie Safonov Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 mar 2017, 12:21

Cristina ICH, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, adesea asemanata cu Angelina Jolie, vine in aceasta duminica la „Roata Norocului”, alaturi de Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al show-ului „Bravo, ai stil!”.

Telespectatorii o vor putea urmari pe Cristina facandu-i o declaratie de dragoste lui Bursucu, in timpul unei pedepse. Dupa ce inhaleaza heliu dintr-un balon, aceasta ii face prezentatorului emisiunii o declaratie cu rima.  


Intregul moment il veti putea urmari in editia de duminica a emisiunii concurs „Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, numai la Kanal D!

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.